keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Minun vuoteni 2013

Tämä vuosi piti sisällään taas paljon:

koti: saimme rivitalomme loppujen lopuksi aika helposti myytyä ja saimme meille unelmien omakotitalon omaksi. Muutimme marraskuun puolivälissä ja vielä on laatikoita esim. autotalli täynnä, mutta pikkuhiljaa saamme tavaroita paikoilleen. Verhot laitettu ainoastaan tytön huoneeseen, taulutkin on laitettu suoraan vain vanhoihin nauloihin, mutta hitaasti hyvä tulee :) Töistä on kiva palata omaan kotiin.

Sunnuntaina menemme katsomaan Beninpaimenkoiranpentua, josko saisimme tänne taloon pienen pennun hiihtoloman alkuun mennessä.

Olemme nauttineet uudella sohvalla löhöilystä, leffojen katselusta ja vain kotona oleilusta.

työ: sama työpaikka edelleen, syksyllä alkoi 5. kausi ja tykkään kovasti työpaikasta, luistelijoista, vanhemmista ja työkavereista. Ihan huippua, että saanut opetettua omalle valmennettavalleen kaksoisakselin ja juuri ennen joululomaa teki hän myös puhtaan kolmoistulpin. Muutkin luistelijat toki ovat oppineet, mutta nämä vaikeat hypyt ovat jääneet päälimmäisenä mieleen? Pienet luistelijat taas oppivat joka päivä jotain. Ensi kesäksi olen taas lupautunut Kisakallion leirille valmentajaksi, taitaa olla 6. kesäleiri.

oma urheilu: Body pumpissa käynti alkoi kivasti keväällä ja kesällä, mutta nyt syksyllä ja alkutalvesta en ole käynyt lainkaan. Nyt on vuoden vaihduttua on uudestaan ryhdistäydyttävä! Ainoa uudenvuodenlupaus jonka olen ikinä luvannut on nyt se, että lupaan juoda enemmän VETTÄ. Minä voin olla siis helposti monta päivää, että en juo lainkaan vettä eli ei fiksua.

Vaatteet ja asusteet: Se tosiasia ei vain poistu, että minulla on aivan liikaa vaatteita, mutta olen niitä huono poiskaan heittämään. Vuoden aikana ostin monta ihanaa laukkua ja huivia, joita pidän vielä montamonta vuotta:
LV Portobello
LV Eva Pochette Damier Azur
LV Chale Monogram Denim Rose (edelleen paketissa, en ole edes kokeillut kaulalle)
LV Logomania
Gucci huivi
Gucci Soho laukku
Mulberry huivi
Canada Goose työtakiksimatkustelu: kävimme keväällä mieheni kanssa kahdestaan Gran Canarialla ja tykkäsimme kovasti. Mies golffasi ja minä nautin auringosta, lukemisesta ja hyvästä ruoasta +2 kg.
Kesällä matkustimme taas Puerto Banukseen ja matkalla mukana tyttären koulu- ja voimistelukaveri. Oikein mukava reissu.Tässä vielä asukuvia tältä illalta ja viimeviikolta.

Uudenvuodenaatto 2013Alennusmyynteihin lähdössä ja mitään en ostanut :)
10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos samoin, iloa ja onnea vuodelle 2014 myös teidän perheelle.

   Poista
 2. Teiltä kävi varsin näppärästi kodin vaihtaminen. Itse olen haaveillut lisätilasta pitkään, mutta kodinvaihto ei ole ottanut edetäkseen lainkaan.

  Hyvää vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja toivottavasti remonttinne menee mahdollisimman kivuttomasti.

   Poista
 3. Vitsi tuo farkkukokonaisuus on upea!

  Hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea ja iloa myös teille, minäkin tykkäsin asusta :)

   Poista
 4. Kivalta kuulosti sinun vuotesi, olkoon tämä vuosi vielä parempi. Hyvää uutta vuotta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Sara, onnea ja terveyttä teidän perheelle!

   Poista
 5. Sulla on kaunis koti ja toi Vuittonin sininen huivi on todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria. Pidän huivia aika vähän, mutta silloin kun pidän niin pidän siitä myös paljon.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.