torstai 17. huhtikuuta 2014

Kiirastorstai

Ensimmäinen ns. virallinen talvilomapäivä meni aika pitkälti työhommissa. Yritän vääntää kesäkurssin aikataulua valmiiksi. Tarkoitus oli tehdä se valmiiksi noina 3 :na työpäivänä, mutta oli aina kivempi kuunnella uusia kisamusiikki ehdotuksia :)

Ensimmäisen lomapäivän aloitin niinkin terveellisesti kuin Mutakakkua ja vanilja jäätelöä :)Tuo kesäkurssin aikataulu onkin aikamoista exell taulukolla leikkimistä, kun jäätä yhteensä 14 tuntia kahdessa jäähallissa (osa vielä päällekkäin), tasoryhmiä on viisi, valmentajia on viisi, kaksi ilmaisu-tanssi- ja kehonhuolto-ohjaajaa ja sitten pitäisi vielä lasten (valmentajillekin suotavaa) ehtiä syömään ja treenata jäällä 2-3 kertaa päivän aikana.

Ruokaostokset tein tässä asussa. Punaiset Conssit piti kaivaa esiin asua piristämään. Oli muuten porukkaa paljon liikkeellä, kun esim. liha oli CM :sta loppu, piti sitten vielä kurvata Prisman kautta kotiin.


 Oikein rentouttavaa ja rauhallista Pääsiäistä kaikille, lennelkää luudalla varovasti  ja syökäähän suklaamunia niin, että napa paukkuu :)


6 kommenttia:

 1. Oi, miten herkullisen näköistä mutakakkua.

  VastaaPoista
 2. Sulla on kyllä mielenkiintoinen työ. Rentoa pääsiäistä sinnekin !

  VastaaPoista
 3. Olen satunnaisesti seurannut blogiasi ja pidän tyylistäsi. Tosin huomasin tässä hieman kantapään kautta ja vähän hupaisastikin, että miksi ;) Ystäväni nimittäin näki sinut Prismassa ja luuli sinua minuksi, koska meillä oli tuona päivänä täsmälleen sama asukokonaisuus punaisia converseja ja Luikkarin huivia ja laukkua myöten päällä. Hän huomasi eron vasta kun olit kääntynyt ympäri. Niin tai näin, tyylisi on todella rennon ja klassisen tyylikäs. Mukavaa kevään jatkoa!

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna kommentistasi, pelastit päiväni. Eikös se sanonta menekin niin, että yksinkertainen on tyylikästä. Välillä saa olla bling bling, mutta siinäkin yksi riittää. Ihanaa kevään alkua myös sinulle :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.