lauantai 19. huhtikuuta 2014

Lankalauantai

Minulla oli kello soimassa jo klo 7.00, mutta meidän herätyskello Laku herätti jo klo 6.20. Aamukahvit, suosikkiblogien lukemista ja koiran kanssa ulos. Sitten Mini kohti Espoon Selloa, koska siellä oli Mc Kinley anorakit huimassa alessa norm. 129€ ja nyt hintaan 49 €. Sitten kotiin ja terassin laittoa kevät kuntoon.


 Oli pakko laittaa liina pöydälle, koska vuosia pöydällä jo 12 eli pinta aika huonossa kunnossa. Haluaisin tuohon pikkuterassille lasituksen ja sellaisen polyrottinkisen kulmasohvan ja pöydän.


Tässä asussa viiletettiin tänääntakki- Zara
housut- H&M
paitapusero - H&M
kengät- Converse
aurinkolasit- Gucci
vyö,laukku ja huivi- Louis Vuitton

8 kommenttia:

 1. Kiva asu, itse kaipailen beigen väristä täkkia, mutta voi olla, että saan sen värien ostettua vasta syksyllä. Meillä on vähän koirakuumetta, mutta olen niin mahdottoman aamu-uninen, että en tiedä, kuinka saisin itseni viikonloppuna kovinkaan aikaisin ylös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Tuo aamuherätys on kyllä ainoa huono puoli koirassa. Antaa kyllä nukkua vielä ekan herätyksen jälkeen tuonne 8 saakka, kunhan on ensin pissatettu pihalla.

   Poista
 2. Meillä on muutaman vuoden polyrottinkikalusteet ollu pikkuterassilla. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että odotetaan ainakin juhannukseen edes pientä alennusta.

   Poista
 3. Kaunis kokonaisuus! Tuo pöytäliina on ihanan pirteän värinen, kalusteet muutenkin kauniit. Lasistettua kaipaisin minäkin, mutta näillä mennään nyt alkuun ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Onneksi pöytäliina riitti pituudeltaan, koska leikkasin siitä 50 cm palan tyttärelle piirustustunnille pulpetin suojaksi :)

   Poista
 4. Tuosta asukokonaisuudesta ei kyllä puutu mitään. :-) Hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, syvään kumartaen :)
   Kiitos kun jätit kommentin.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.