keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pitsaa ja höpöttelyä

Olipa taas kiva päivä. Aamu lenkit koiran kanssa avaavat päivän, vaikkakin aamulla on ollut vielä sen verran viileää, että talvitakilla ja pipolla olen matkaan lähtenyt. Lenkin jälkeen uusi kuppi kahvia ja aamupala. Sitten kone auki ja kirjallisten töiden kimppuun.

Keskiviikkona minulla on lyhyt päivä vain neljä opetus tuntia. Viimeisen tunnin jälkeen hyppäsin autoon, ajoin Jumboon ja menimme Hennan kanssa pitsalle, Henna kirjoittaa Pakkomielteet blogia. Valitettavasti emme kerenneet paljoa Hennan kanssa höpöttelemään, kun Jumbo meni kiinni jo klo 21. Olisi kiva viettää aikaa useampi tunti, käydä syömässä ja vaikkapa vielä lasillisellakin.

Viime lauantaina käydessäni LV:lla sanoivat ettei tilaamaani rannekorua enää valmisteta, joten ostin "tilalle" vyön. Noh, tiistaina tuli soitto Espalta, että rannekoruni on sittenkin saapunut liikkeeseen. Nyt tarvitsee kiristää kukkaron nyörejä, koska tietenkin halusin myös tämän rannekorun. Henna kävi illalla liikkeessä ja toi rannekoruni minulle, kiitos :)

Tytär leipoi kaverinsa kanssa päivällä suussa sulavaa mutakakkua eli taidan vielä hakea jälkkäriksi hieman jäätelöä ja mutakakkua :)

Asuksi tapaamiselle ja pitsalle valikoitui vaalean keväisiä värejä.


takki- Zara
paita- Zara
housut- H&M
kengät- Converse
huivi- Gucci
laukku- Chanel


8 kommenttia:

 1. Kuulosti tosi kivalta keskiviikolta, pizza ja hyvä ystävä kruunaa kyllä kaiken :) Harmi etten itse päässyt mukaan, mutta ehkäpä kesällä olisi enemmän mahdollisuuksia treffata isommallakin porukalla ja ajan kanssa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä lähdetään porukalle picnikille, käydään isolla kirkolla, sitten syödään ja höpötellään koko päivä.

   Poista
  2. Kannatetaan !!
   H :)

   Poista
  3. Pitää lyödä päivä ajoissa lukkoon.

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta tapaamiselta ja sullaon pettämätön tyylitaju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu tervetuloa mukaan, kohtahan sä asut ihan huudeilla. Kiitos, tästä asusta minäkin tykkäsin kovasti.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.