perjantai 24. huhtikuuta 2015

Sairastuvalta Egyptiin

Olen nyt toista päivää kuumeessa, mutta olo jo parempi kuin eilen.Jos koskaan on hyvä hetki sairastua niin minulle tämä oli kyllä pahin mahdollinen hetki. Lauantaina on seuramme kevätnäytös ja tiistai aamuna matkaan lomalle Egyptiin. Josko siellä lämpimässä ainakin katoaisi tämä kova yskä.

 Kuva lainattu Finnmatkojen sivulta

Olen ollut kerran aikaisemminkin lomalla yksin ja oikein mukavasti meni aika itseni kanssa :) Ainoa mihin olisi ollut kiva saada seuraa oli päivällinen. Aion vain ottaa aurinkoa, nukkua ja nauttia jouten olosta. Otan kyllä salivaatteet mukaan josko innostuisin käymään salilla edes pari kertaa. Uimalasit pakkaan kyllä myös mukaan, koska hotellilta löytyy 17 uima-allasta niin voi uida ainakin sen 500 m ja sen jälkeen hilpaista aamiaiselle.

Alla olevat kaksi kuvaa otettu edellisiltä matkoiltamme.Olemme tyttären kanssa lomailleet tässä samaisessa hotellissa  jo 3 kertaa aiemmin eli paikat ovat tuttuja. Joku voi ajatella, että hullua lähteä samaan hotelliin, mutta minä taas ajattelen että maksan laadusta ja siitä että kaikki ovat hotellin alueella eikä ole edes tarve poistua hotellista. Voin vain olla ja nauttia. Hotelli sijaitsee myös 20 minutin ajomatkan päästä lentokentältä eli ei lentomatkan jälkeen tarvitse istua tunteja bussin kyydissä.

 
Nämä kaksi kuvaa lainattu Finnmatkojen sivulta
14 kommenttia:

 1. Toivottavasti parannut ennen lomaa! Hoida itseäsi!
  Minua kiinnostaa Egypti kovasti perhematkakohteeksi. Toistaiseksi en ole uskaltanut mennä sinne poikien kanssa, koska olen pelännyt, että iso osa lomasta menee vatsataudissa. Pojat hörppivät kuitenkin vahingossa uima-allasvettä ja pöydälle tippunut ruoka livahtaa saman tien suuhun. Mutta ehkä näistä ominaisuuksista pääsemme jossain vaiheessa eroon ja uskaltaudumme Egyptiin.

  VastaaPoista
 2. Meillä on varmaan tytön kanssa jotkut teräsvatsat, kun emme ole olleet koskaan vatsataudissa millään matkalla. Noh eihän mulla ole ollut myöskään koko elämäni aikana kertaakaan oksennustautiakaan.
  Itse tykkään Egyptistä: lyhyt lento, takuuvarma aurinko (talvella usein kyllä tuulista), hienot hotellit, tässäkin hotellissa 2 vesipuistoa
  miinusta tulee: yksinäinen nainen ei saa kävellä rauhassa, siksi en lähdekkään pois hotellista, huijaavat joka mutkassa jos vain mahdollista, ruoka ei niin hyvää kuin esim. Turkissa tai Espanjassa, vatsataudit.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti tervehdyt, jotta pääset nauttimaan lomasta täysin siemauksin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, edelleen kuumetta, mutta eilen aloitettu antibioottikuuri. Toivoa siis on :)
   Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 4. Ihanaa matkaa ! Toivottavasti pääset tervehtyneenä reissulle !

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista !!! Toivottavasti pääset tervehtyneenä matkaan, ihanaa lepolomaa auringossa sinulle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna, loma tulee kyllä tarpeeseen.

   Poista
 6. Toivottavasti olet jo parantunut. Hyvää lomaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, lomalta palattu rentoutuneena :) mutta edelleen flunssaisena :(

   Poista
 7. Ihanan lämpöistä matkaa ja toivon mukaan kohteessa ei tarvitse sairastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, matkalta palattu levänneenä, mutta edelleen flunssaisena. Onneksi flunssa ei pilannut matkaa vaan levätty on.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.