perjantai 23. lokakuuta 2015

Tauko ja kilpailumatka

Tauko blogista on ollut tahaton ja johtunut vain kiireestä ja väsymyksestä. Olen nukkunut viime aikoina todella huonosti. Poikkeuksetta yöunet alkaneet vasta kello kaksi tai jopa vasta kolmelta, ylös olen noussut kuitenkin pääasiassa normaalisti kahdeksan aikoihin eli pitkässä juoksussa noi unimäärät eivät vaan riitä.

Tänään torstaina herätys olikin jo 4.45 kun lähdimme kilpailumatkalle Slovakiaan ja Trnavan kaupunkiin. Olemme täällä sunnuntaihin saakka ja sitten yövymme vielä paluumatkalla Wienissä ennen paluulentoa. Ensivaikutelma kaupungista on oikein positiivinen, yritän ottaa kuvia matkan varrelta.

Nyt nukkumaan, koska aamupalalle jo klo 7


4 kommenttia:

 1. Onnistunutta kilpailumatkaa ja mielenkiintoista Slovakiaa. Ja Wienissäkin käytte, Mozartin kaupungissa. Kuulostaa kivalta, vaikka rankkaa onkin. Toivottavasti olet nukkunut hyvin. Uusi päivä on sielläkin koittanut.
  Ps. Olen aloittanut uuden blogin Tuula's life. Kun joskus ehdit, niin tule kurkkaamaan.
  Onnea päiviin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulen blogi vierailulle :)
   Matkalla sain kyllä nukuttua yllättävn hyvin ja muutenkin mukava reissu.

   Poista
 2. Zemppiä ja ajoittain se oikea elämä puskee blogin edelle. Minullakin kommentteihin vastaaminen vienyt luvattoman kauan, koska olen ollut niin paljon poissa kotoa ja kaikkea muutakin on pukannut. :)

  Hyvää reissuas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi akut saivat hieman lisävirtaa matkalla. Hyvää alkuviikkoa Tiia

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.