sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Joululahjat Hope yhdistyksen kautta

Olen näin joulun alla etsinyt ja löytänytkin tietoa, että minne voisin viedä vieraille lapsille joululahjoja. Viime vuonna vein lahjoja Pelastusarmeijan kautta ja tänä vuonna löysin tuolta Hyvinkään omalta FB sivuilta tietoa, että Hope ja kauppakeskus Willa ottivat vielä tänään vastaan lahjoja kauppakeskuksen info pisteellä.

Vierashuoneen tyhjennyksen yhteydessä olinkin jo laittanut sivuun tyttären pehmoleluja, koruja, hiustarvikkeita ja käyttämättömiä Top Model kirjoja. Tästä laatikosta tulikin toistakymmentä lahjaa pois annettavaksi. Hope vie lahjat vähävaraisten perheiden lapsille ja esim. lastenkotien asukkaille. Esim. Helsingissä on yli 8500 lasta, jotka saavat Hope järjestön kautta joululahjoja. Apua ja tavaraa voi kyllä antaa vuoden ympäriinsä.

http://www.hopeyhdistys.fi/haluan-auttaa/

En ole itse mikään jouluihminen, mutta tämä teko sai kyllä joulumielen tämänkin mummelin mieleen.  
4 kommenttia:

 1. Arvostan superpaljon tekoasi. Olen vienyt paketteja muutamana vuonna joulupatoihin josta ne jaetaan Oululaisille vähävaraisille perheilel. Nyt olen miettinyt, että kuinka tänä vuonna voisin auttaa vähäosaisia. Omalla pienellä hoitajanpalkalla ei suuria aikaansaada mutta pienikin ele lämmittää omaa ajatusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä antaa vähästään, paha ei paljostakaan :)
   Itselläni pääsi ihan itku, kun viime viikonloppuna luin eräältä sivulta näiden lasten vaatimattomia lahjatoiveita. Kun saamme tuota varastoa/autotallia siivottua niin aion viedä vaatteita myös Hopen kautta. Meidänkin tyttärellä noita hyväkuntoisia vaatteita on.

   Poista
 2. Oi <3 Varmasti tuli hyvä joulumieli :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.