lauantai 26. joulukuuta 2015

RisteilylläMaanantaina lähdimme tyttären kanssa risteilylle joululomien kunniaksi. Posti toi Siljan risteilylahjakortin joulun kunniaksi ja maksoin siihen vähän lisää rahaa, jotta saimme risteilyn Lux hyttiluokassa. Nämä hytit oli myös remontoitu telakalla olon aikana. Tekstiilit oli vaihdettu ja lattiasta otettu pois se ikuisuuden vanha kokolattiamatto :) Tähän hyttiluokkaan kuuluu myös erikoisaamiainen, jossa itse arvostan tilojen väljyyttä, hieman parempia tarjottavia ja se, että tee/kahvi tuodaan pöytään termospullossa.


Verhot, taulut, päiväpeite ja sängynpääty oli päivitetty tälle vuosituhannelle.


Myös vaatekomero oli saanut väistyä ja tilalle oli tullut avokomero, joka on käytännöllisempi lyhyellä risteilyllä.Ensimmäisenä yönä nukuin jotenkin huonosti enkä saanut nukuttua enää puoli viiden jälkeen. Onneksi minulla oli kirja mukana ja puhelimessa toimi laivan langaton netti aika hyvin koko matkan ajan. Aamiaisen jälkeen lähdimme käymään tyttären kanssa kaupungilla. Hollister oli tietenkin se pakollinen paikka ja tytär löysikin sieltä monta joululahjaa itselleen ja minä taasen halusin käydä Massimo Dutti liikkeessä ja sieltä löysinkin kolme asua alennuksesta.

Laivalle palattuamme ajattelin ottaa pienet päiväunet ja nukahdinkin, mutta heräsin aika pian vastapäisen hytin lasten remuamiseen käytävällä.

Päivitän näillä laivamatkoilla aina kosmetiikkavarastot ajan tasalle, niin myös tällä kertaa :) Nyt meitä on vaan tässäkin perheessä kaksi meikkaavaa eli myös tytär sai omat ostokset.


Tässä asuja risteilyltä


Maanantai iltana kävimme valmentajakollegan kanssa drinkeillä, kävi meinaan niin että sunnuntaina selvisi että olemme samassa laivassa ja peräti samalla hyttikäytävällä.


Aamiaisella


Päivällinen

2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen hytti. Tykkään molemmista asuistasi, vaikea valita suosikkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tilavammat hytit ovat kyllä ihania. Minäkin tykkäsin molemmista asuista. Musta asu oli päällä jouluaattonakin.

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.