maanantai 10. huhtikuuta 2017

Luonnonkosmetiikkaa- Jurlique

Minun kosmetiikkatuotteeni ovat viimeisen kahdenkymmenen vuoden ajan valikoituneet ns. luksusmerkeiltä. Tähän tietenkin totuin työskenneltyäni laivan parfyymissa. En tiedä onko se iän tuomaa viisautta vai kauhua, mutta olen alkanut miettimään sitä mitä ihmeen tuotteita sitä ihminen iholleen oikein sivelee. Tästä johtuen olin äärimmäisen iloinen, kun voitin Jurliquelta Instagramin ystäväpäiväarvonnassa upeat omavalintaiset luonnonkosmetiikka tuotteet. Jurlique viljelee itse suuren osan raaka-aineistaan. Yrityksen luomutila sijaitsee Adelaidessa, Etelä-Australiassa, jossa on hyvät viljelyolosuhteet yrttien ja kukkien viljelyyn. Jurlique käyttää ainutlaatuista kolmivaiheista Bio-Intrinsic menetelmää kasviuutteiden tuottamiseksi tavalla, jolla kasvin teho-aineet saadaan talteen mahdollisimman tehokkaasti. Monet Jurliquen raaka-aineet ovat luonnollisia vaihtoehtoja yleisesti käytössä oleville synteettisille aineille, kuten retinoli. Jurliquen luonnolliset raaka-aine vaihtoehdot ovat yhtä tehokkaita, jopa tehokkaampia kuin synteettiset vaihtoehdot muissa ihonhoitotuotteissa – eivätkä aiheuta ärsytystä tai yliherkkyyttä.

Tuotteissa käytetään yli 95% luonnollisia raaka-aineita.

Pakkauskartongissä hyödynnetään kierrätysmateriaalia ja kestävän kehityksen mukaisesti toimivia materiaalitoimittajia. Pakkausten kierrätettävyyttä kehitetään entisestään, tällä hetkellä 95% kaikista Jurlique-pakkausmateriaaleista ovat kierrätettäviä. (Tämän huomasin itsekin, voiteet olivat "vain" pahvipakkauksessa, ei mitään turhia sellofaaneja ympärillä).  Olipa vaikea valita kolme tuotetta laajasta valikoimasta. Koska rypyt eivät viisikymppisten lähetessä ainakan vähene niin valintani olivat :

* ykkösvalintani oli Nutri- Define Rejuvenating yövoide
Olen nyt käyttänyt voidetta muutaman viikon ja iho tuntuu kyllä kosteutetulta yön jälkeen. 

* toisena valitsin itselleni päivävoiteen eli Purely Age- Defying Ultra Firm and Lift Cream. Tämä voide menee itselläni ainakin hyvin myös meikin alla, imeytyy hyvin eikä jää iho rasvaisen tuntuiseksi.

* kolmas tuotevalintani oli rakeeton  Daily Exfoliating Cream kuorintavoide. Minulla on ollut joskus Kanebolta rakeeton kuorintavoide ja koin sen omalle iholleni hellävaraisemmaksi.

Parasta tässä voitossa oli se, että myös kaksi ystävääni saivat valita vapaasti myös kolme tuotetta Jurliquen tuotevalikoimasta. Jurlique


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen tuotesarja, ylipakkaaminen on muutenkin älytöntä, kaikki pahvi ja muovikerrokset ja sen alla lasipurkki.. Onkohan nämä nettikaupasta vain hakittavissa vai onko jälleenmyyjiä Suomessa, tai Espanjassa. Tämä tuote joka lupaa mm "Joka aamu herätessä iho on levänneen ja nuorekkaamman näköinen" kuullostaa hienolta! :) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai siinä on psykologistakin tehoa, että tuntuu että rypyt katoaa kun käyttää jotain tuotetta. Tästä linkistä näet mistä tuotteita voi ostaa muualtakin kuin netistä http://jurlique.fi/mista-ostaa/

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.