sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Pitsimekko oliivinvihreällä neuletakilla

Valkeakosken leirit ovat tältä kesältä pidetty ja sainkin pitää ihanat neljä vapaapäivää ennen kuin suuntaan huomenna Kouvolaan vielä kahdeksi viikoksi leireilemään. Ja voin sanoa, että nämä vapaapäivät tulivat kyllä tarpeeseen.

Torstai meni aivan löhöillessä ja palautuessa leirin jäätunneista. Perjantaina kävin ystäväni kanssa baarissa (edellinen baari-ilta ollutkin kevättalvella) ja lauantai päivä vietin tyttären kanssa vain oleillen ja illalla katsoimme useamman Modernin perheen jakson ja nukuin hyvät yöunet. Tänään istuskelin koko päivän pihalla auringosta nauttien ja tulihan sitä väriäkin pintaan ihan kiitettävästi.

Lauantai päivän asuksi valikoitui sama asu kuin perjantaina baariin, vain villatakin väri vaihtui. Sain ilmoituksen Andiatan -50% alesta sähköpostiin ja kun pidin leiriä Valkeakoskella niin soitin Andiatan liikkeeseen, varasin neuletakin ja maksoin sen samantien netin kautta ja sain sen haettua viime viikolla. Tässä neuletakissa on yksi lempiväreistäni eli oliivin vihreä. Pitsimekko on yllätys aleostos Espritin alesta.

mekko- Esprit
neuletakki- Andiata
laukku- Gucci

12 kommenttia:

 1. Ai että tykkäilen tuosta neuletakista. Oliskohan niillä vielä sitä mun koossa... pitääpä vilkuilla enemmänkin 😊. Mekkokin on niin kiva, en ymmärrä miksi mä en tuollaisiin koskaan törmää tai osaa katsoa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Andiatalla ja Stockkalla oli tätä neuletakkia vielä jäljellä. Tää pitsimekko olikin ainoa ja onneksi mun kokoa :)

   Poista
 2. Kaunis kokonaisuus! Sä kyllä osaat tuon tyylikkyyden <3

  VastaaPoista
 3. Kaunis asu. Tykkään erityisesti tuon pitsimekon pituudesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Samaa mieltä, harvemmin löytyy tarpeeksi pitkiä pitsimekkoja.

   Poista
 4. Kaunis asu ja sopii hyvin sulle tuo neuletakki ja mekko.

  VastaaPoista
 5. Nyt on kyllä taas aivan ihana asukokonaisuus.
  >Leena

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.