maanantai 18. syyskuuta 2017

Pilkullinen äiti pantteri :)

Pakko myöntää, että mainoksen uhreja ollaan täälläkin päässä. Pakkohan se oli aamulla klo 8.00 rynnätä Lidliin hakemaan Heidi Klum vaatteita. Itseäni kiinnosti etukäteen eniten kengät ja mokkatakki. Mokkatakki tuntui käteen niin kovalta, että jätin suosiolla sovittamattakin ja tuskin olisi edes isoin koko mahtunut. Onneksi liikkeessä oli hyvin tilaa eikä tarvinnut käyttää kyynärpäätekniikkaa ;) Siellä muiden mummeleiden kanssa etsittiin sopivia vaatteita. Nuo nahkanilkkurit tuntuvat hyviltä jalkaan ja hei, nahkakengät 30 € !! Ostin myös mustat nahkatennarit jotta minulla on matalavartiset tennarit myös syksylle.


 No sitten mennäänkin oman mukavuusalueen ulkopuolelle eikä todellakaan pantteripilkut ole ennen eksyneet minun vaatekaappiini kuin korkeintaan huivin muodossa. Ostin siis tämän pantterihupparin itselleni, eli varsinainen äitipuuma kohta Hyvinkäällä liikkeellä :)


4 kommenttia:

 1. Näyttää todella hyvältä! Itseäni harmittaa etten pystynyt aamusta heti menemään töiden takia Lidliin kurkkimaan näitä. Huppari on tosi magee....rgggg...rgggg.. ja noi nilkkurit myös :)
  Lucky you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin myös pantterinilkkurit, mutta ne joudun palauttamaan kun vetoketju oli niin jäykkä. Ehkä mä totun käyttämään pilkkujakin ;)

   Poista
 2. Näytät hyvältä pilkuissa! Kiva yhdistelmä huppari pantterinpilkuissa. Itse en ehtinyt Lidliin ostoksille.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula, katsotaan pääseekö pantteri käyttöön ;)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.