maanantai 9. syyskuuta 2013

Pariisi

Tänä vuonna juhlimme Suomen Itsenäisyyspäivää Pariisissa. Varasin miniloman tyttärelle ja itselleni. Ihanaa minulla on oma tulkki matkalla, tytär lukenut ranskaa A-kielenä. Opiskelussa on  3. vuosi menossa eli ei vielä kauheasti osaa, mutta josko saisi äidille tilattua jotain syömistä, ettei tarvitse koko matkaa mennä Latella ja shampanjalla :)
Haluan viedä tytön katsomaan nähtävyyksiä ja kuulemaan tuota ihanaa kieltä, jotta innostuisi tuosta ranskan lukemisesta samallalailla kuin B-kielenä aloittamastaan englannista.Mies on samaan aikaan työmatkalla Barcelonassa ja me ranskassa. Olemme käyneet aina serkullani Itsenäisyyspäivä illallisella, mutta pitääpä soitella huomenna ja toivoa illallista sunnuntaille.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kyllä, edellisestä kerrasta onkin jo aikaa 12 vuotta.

   Poista
 2. Voi mikä ihana tapa viettää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu toivotaan, että saadaan kaksinkertaiset juhlat eli vielä illallinen serkun luona sunnuntaina.

   Poista
 3. Ihana idea lähteä tyttäresi kanssa, me ollaan suunniteltu oman pikkuneitini kanssa vastaavaa reissua parin vuoden päähän :) Mun edellisestä Pariisin reissusta on aikaa jo 21 vuotta (hui!).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tytär olisi ensin halunnut meidät kaikki samalle työmatkalle (Malaga-Barcelona- Malaga), mutta kun meidän matkaosuus olisi taas ollut tuo Malaga niin en oikein innostunut, Barcelona olisi kiinnostanut. Kun sitten ehdotin Pariisia niin tytön kommentti oli "No kai mä sitten voisin sinne Pariisiinkin lähteä" (hemmoteltu ipana), mutta tänä aamuna kuitenkin innoissaan jo kysyi, että minkä hotellin valitsin. Haluan myös tukea tota ranskana opiskelua, kun ei sitä ranskaa kauheasti kuule täällä Hyvinkäällä :)

   Poista
 4. Wau, matkailu on aina mukavaa ja etenkin hyvässä seurassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja seura on tälläkertaa parasta A-luokkaa. Nyt on helppo matkustaa , kun Lotostakin tuli 9 € voitto :)

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.