lauantai 14. syyskuuta 2013

Taitoluistelun kilpailuasuja

Taitoluistelussa kilpailuasun tulisi ilmentää luistelumusiikkia, sopia kantajalleen ja korostaa ehkä vartalon parhaita puolia. Värisävyt muuttuvat usein jäähallin valossa joten päivänvalossa oleva kaunis vaalea kangas näyttää hallissa liian pliisulta. Kuvasin luistelijoitamme kauden ensimmäisessä kisakatselmuksessa.

Kohta alkaa myös nelosella Dancing on Ice ja minulle tulee mahdollisuus päästä katsomaan esityksiä paikan päälle eli kiva katsoa minkälaisia pukuja siellä nähdään.6 kommenttia:

 1. Kauniita asuja! Show se on luistelukin, ei show kokonaisuus voi olla pliisu :)

  Seurasin joskus enemmänkin taitoluistelua. Se alkoi jäätanssilla Rahkamo-Kokolla ja jatkui pitkään. Itseasiassa koko sen ajan kun Plushenko luisteli (10 vuotta?). Miesten vapaa-ohjelmat oli pakko nähdä oli mitä tahansa menoa! Nyttemmin tunnustan, että on lajin seuraaminen jäänyt vallan kokonaan, ehkä pitäisi palata takaisin niin kauniin lajin pariin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olimme Pietarissa v. 94-95 luistelijoideni kanssa ja näin Plushenkon silloin samassa jäähallissa ja samanlainen liuhutukka oli kuin nykyäänkin :)
   Olympialaisissa näemme taatusti taitavaa luistelua eikä aikaerotkaan häiritse katselua.

   Poista
 2. Kauniita pukuja. Samoin kuin Dahlia, tuli taitoluistelua seurattua ennen enenmän. Mutta Dancing on Ice aion ehdottomasti katsoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, tunnen osan DOI:n valmentajista hyvinkin eli kiva nähdä mitä saavat aikaan.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.