tiistai 22. lokakuuta 2013

Tiistai 22.10.13 ja hiusvärin pohdintaa

Aamulla vein tytön kouluun ja samalla ajoin talvirenkaiden vaihtoon. Ihanaa palvelua sain, heti tarjottiin kahvia ja jonossa oli vain 1 auto ennen minua. Homma kesti n. 15 min ja maksoi vain 20 €.

Illalla kävimme vielä uudessa kodissamme hieman mittailemassa huoneiden kokoja ja samalla suunnitelimme, että mikä huone mihinkin tarkoitukseen ja mitä huonekaluja minnekin. Nuo meidän divaanit menevät nyt myyntiin, eivät mahdu minnekään eli jos joku täällä on niistä kiinnostunut niin laittakaa viestiä. Sänky ja Laura Ashley päiväpeittohan meiltä on jo myynnissä huuto netissä.


Päivänasu koostui vanhasta Henry Lloydin tikkitakista ja tyttäreltä lainasin Gantin kaulahuivia. Hiukset olisivat kaivanneet pesua eli hiukset nutturalle ja töihin. Onneksi ensi viikolle sain leikkauksen ja väriajan. Nyt vain mietin, että pidänkö vaaleana vai pitäisikö talveksi laittaakin selvästi tummemmaksi, mitä mieltä olette?
Kamerasta löysin sittenkin yhden kuvan Vaasasta, kun purin matkalaukun ja naureskelin taas värivalinnoilleni, kaikki beigeä tai mustaa :)

Näitä divaaneja olisi myynnissä 2  1 kappale, selkänojan saa aivan suoraksi ja sen lisäksi 2:een eri pystyasentoon10 kommenttia:

 1. Itse pidän kovasti vaaleista hiuksista. Olen yrittänyt omianikin saada blondimpaan suuntaan, mutta mulla tulee aivan millä käsittelyllä tahansa vain oranssia tai keltaista. Joten blondifanina suosittelen sinua ehdottomasti pysymään vaaleana. Sopii kasvoihisikin todella hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä itsekin olen vaalean kannalla, ehkä jotain kullanruskeita raitoja muutama.

   Poista
 2. Täälläkin toinen blondifani. Voi olla toki, että vähän jäävi, kun katsoo omaa hiustenväriäni : ) Aina välillä minäkin mietin, että pitäisikö siirtyä tummempaan suuntaan, mutta ei se ole minun juttuni. Minulla on taas niin paljon punabigmenttiä, että se on tehnyt kokemattomalle värjääjälle kepposia.Kuvassa sinulla on tosi kivasti hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, luistelijat hallilla hihittelivät, että Mankka sulla on kisakampaus treeneissä :)

   Poista
 3. Minä viime kampaamokäynnilläni vaalensin hiuksia entisestään, tummat raidat jäivät vain pohjalle :) Minusta sinulle sopivat vaaleat hiukset hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3-0 vaalealle eli taidetaan sillä jatkaa :)

   Poista
 4. Moikka ! millä hinnalla myyt divaania ja onko mitä materiaalia/väriä? sohvan kaveriks ois mahtava jos vaan sävy ja hinta on kohdillaan? :)
  terkuin; Sara

  VastaaPoista
 5. Hinta on 130 €/kpl, mutta yksi on jo myyty ja toinenkin on varattu. Jos ei lunastakkaan divaania niin laitan myyntiin Huuto.net ja Tori.fi. Materiaali on hieman samettimaista, lähtee tahrat hyvin pyyhkimällä.

  VastaaPoista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.