maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikonloppu Vaasassa

Nämä kisamatkat käyvät näköjään vanhemmiten rankemmiksi. Näytin tänä aamuna siltä kuin olisin juhlinut rankasti koko viikonlopun, mutta olinkin siis vain työmatkalla.

Lähdimme perjantaina aamupäivällä kohti lentokenttää ja Vaasaa. Lento sujui leppoisasti ja äänekkäästi potkurikoneella. Ilma oli Vaasassa kaunis ja aurinkoinen, mutta kova pohjoistuuli kyllä tuntui kylmältä. Majoittauduin otelliin ja käväisin kaupungilla, enkä ostanut mitään. Kamerakin oli mukana, mutta yhtään kuvaa en sillä ottanut. Jos olisi ollut aikaa niin olisi ollut kiva lähteä kameran kanssa kävelylle. Olin koko viikonlopun aikana jäähallissa 28 tuntia eli eipä siinä paljon muuta nähnyt kuin jäähallin, hotellihuoneen, aamiaisen ja alakerran ravintolan.

Sijoituksina viikonlopun kisasta tuli 2 mitalisijaa, hyviä kisasuorituksia ja paljon kokemusta.

Alla siis ainoa kuva koko viikonlopusta ja sekin kännykällä otettu hotellin hissistä :) Tässä kuvassa takana 14 tuntia jäähallissa. Kävimme hotellin alakerran Fransmannissa syömässä, lasi punaviiniä ja pää tyynyyn.


4 kommenttia:

 1. En kyllä ihmettele ettet tuolla ohjelmalla ottanut kuvia :) Kuulosti kuitenkin ihan kivalta reissulta.

  Mukavaa alkanutta viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luistelijat ja perheet ovat kyllä todella mukavia, yleensä käymmekin isolla porukalla illalla syömässä.

   Poista
 2. Ei kai tuolla tahdilla oikein ehdikään kuvaamaan! Tuo laukku on niin kaunis!

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein osaa kantaa tuota kameraa koko ajan mukana, SAS hotellin aamiainen oli kyllä ihana samoin ruoka eli sieltä olisi voinut kyllä napsia kuvia.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.