tiistai 9. heinäkuuta 2013

Juhannus 2013


Teimme pikavisiitin juhannuksena Poriin (pe päivä-la ilta). Yritin tehdä postausta jo matkalla Ipadilla, mutta en saanut lisättyä kuvia, joten laitetaan kaikki kuvat nyt kerralla. Matkalle lähdin kevyissä ja mukavissa vaatteeissa.


Me otimme mieheni kanssa hotellihuoneen Porista, vaikka suuri omakotitalo niin 13 nukkujaa samassa talossa eli me suunnistimme yöllä hotellille ja aamupalan jälkeen menimme takaisin ystäviemme luokse.  Veimme tavarat hotellille ja tämän näköistä oli 2 minuutin kuluttua :)Tramppa oli kovassa käytössä ja myös mieheni innostui kokeilemaan :)

Meitä oli Porissa 3 pariskuntaa ja 7 lasta eli vilinää ja vilskettä riitti. Nuorimmat ovat jo 6 vuotiaita eli kaikki hommat saadaan kyllä hoidettua jo paljon helpommin (ruokinta, iltapesut, iltapalat ja nukkumaanmeno).  Syötimme ensin lapset ja sitten aikuiset pääsivät rauhassa nauttimaan grilliherkuista. Nauroimmekin, että taitaa olla ensimmäinen juhannus, kun saadaan ruoka pöytään ennen iltakymmentä :) Meillä on ollut aina helppoa, kun vain yksi lapsi. Illalla pelasimme turnauksen Mölkkyä ja hauskaa oli.


Hyttyskiemurat olivat kovassa käytössä, itse vedin illalla Uggit jalkaan, koska inhoan hyttysenpuremia nilkoissa, varsinkin kun ne kutittavat luistimen sisällä.

Alla oleva kuva esittää hyttyssavua, joka siis aina katkeaa avattaessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.