tiistai 9. heinäkuuta 2013

Laukkukokoelmani (Louis Vuitton, Gucci, Burberry, Longchamp, Michael Kors)


Esittelin joskus laukkukokoelmani BagMiss blogissa, mutta siihen on tullut muutama päivitys eli tässä uusittu kokoelma, laitan laukut suurinpiirtein vanhuusjärjestyksessä.

Pitää vielä mainita, että fiksu ihminen käyttäisi näihinkin laukkuihin menneet rahat esim. asuntolainan maksuun ym. fiksumpaan/järkevämpään, mutta kyllä elämästä ja kauniista asioista pitää myös nauttia. Äitiäni lainataksen "ei niitä rahoja hautaan mukaan saa". Ja olen kyllä hieman aikuinen eli laitan kuukausittain rahaa eläkesäästöön ja ainahan voin tiukan paikan tullen myydä laukut eteenpäin :)
Minulta ei myöskään mene rahaa tupakkaa tai alkoholiin eli mielummin rahat johonkin kestävään.

Longchamp, musta nahkalaukku, laukkuvanhus n. 12 vuotta vanha ja maksoi markka aikaan alesta 250-300 mk eli  n. 50 €


Ensin ostelin Burberryä, oli hieman halvempi ainakin silloin joskus. Pikku Clutch ostettu aikanaan Siljan laivasta, myivät vielä silloin Burberryn laukkuja, huiveja ja vaatteita, miksei enää?

Tämä isompi kassi on ostettu lentokentältä 2008, mieheni osti sen syntymäpäivälahjaksi minulle.Louis Vuitton Hampsted MM, ihka ensimmäinen LV laukkuni, ostettu Tukholmasta 2008/2009


Seuraavana LV, Petit Noe, ostettu käytettynä 2009


Seuraava LV laukku ostokseni, Clutch. Tykkään kovasti, menee myös rahapussina toisten laukkujen sisässä, jos lisää laukkuun pitkän olkahihnan Eva laukusta niin menee yli olan laukkuna ja ns. rennonpana laukkuna.

Seuraava LV laukkuni olikin Recital, tätä laukkua ei näe niin paljon. Pikkulaukuksi reilun kokoinen, sisään mahtuu lompakko, puhelin ja meikkipussiLouis Vuittonin Salsaa olen käyttänyt paljon kisamatkoilla, hyvä kun jää kädet ns. vapaaksi. Huomasin viime viikolla, että läpän ompeleet jo kulmissa ratkenneet.


Seuraavana ostovuorossa olikin Eva, tätä laukkua olen käyttänyt paljon matkoilla.


Joululahjaksi 2010 ostin itselleni Neverfullin. Tämä laukku myytävänä!


Longchampin pieni ruskea nahkalaukku, käytetty kerran, mutten raaski laittaa kiertoonkaan.


Tämä Burberry oli joskus Stockkan kantistarjouksena ja ns. heräteostos, mutta olen käyttänyt paljon kisamatkoilla.Tämä kullanvärinen punoslaukku on ostettu jostain matkalta, 10 € hintaan, merkki David Jones


Tämä Burberry on ainoastaan työkäytössä, kun mukana kansioita ym. sälää


Moschinot eivät ole päässeet olenkaan käyttöön :(Metsänvihreä pieni Longchamp, väriä oli vaikea saada kuvattua.
Joululahjaksi itselleni ostin Guccin laukun second handMichael Kors meikkiostosten yhteydessä saatu pussukka, ei ole ollut käytössäViimeisin ostos on tämä Louis Vuitton Portobello, joka on täällä blogissa esitelty jo.


 Gucci SohoLouis Vuitton Pochette Eva Damier Azur kuosissa

2 kommenttia:

  1. Voi että niin ihania laukkuja! Myytkö mitään noista? Mä niin haluaisin ton valkoisen ison LV laukun

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, en ole myymässä tällä hetkellä mitään laukkua, mutta jos muutan mieleni niin laitan tänne ja huutonettiin myytäväksi. Taitaa kokoelma jäädä tyttärelle perinnöksi.

      Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.