keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Syntymäpäivälahjan pohdintoja

Hui, täytän huomenna vuosia ja olen vuosien saatossa todennut, että kun itse ostaa itselleen lahjan niin saa mieleisen ja ainakin sen lahjan saa :) Vein tyttären aamulla Kisakallioon voimisteluleirille ja poikkesin Helsingissä. Käväisin Collage the shopissa katsastamassa Guccin mustaa nahkaista pikkulaukkua. Ja löytyikin netistä jo katselemani versio.

poikkesin myös LV:llä katsomassa heidän valikoimaansa ja minua palvelikin ihana miesmyyjä, hän kysyi uusimmasta Portobello laukustani, että onko ostettu heidän liikkeestä ja sanoin, että netissä pyörii kuvia jossa laukun yläreunaan on tullut halkeamia. Tähän myyjä totesi, että heille ei ole tullut yhtään palautusta ja jos jotain ilmenee niin heille vain takaisin. Jotain pientä ajattelin ostaa sieltä itselleni ja olin jo sanomassa myyjälle, että laitetaan pussiin. Lähestyvä espanjan loma mielessä ajattelin kuitenkin poiketa Puerto Banuksen Louis Vuittonilla ja mahdollisesti ostaa sieltä syntymäpäivälahjani. Ostin pari kesää sitten sieltä ensimmäisen huivini, joten jää matkasta myös siten kiva muisto. Samalla rantakadulla on Guccin liike. Netissä Guccin sivuilla antaa laukun hinnaksi 720 € ja Collage the shopissa oli 680 € eli ei se suomi aina olekkaan kallein :)


Poikkesin vielä Zarassa ja alesta ostin pellavan oloisen bleiserin ja Kampin Modasta miehelleni pari T-paitaa neuleiden alle (toivottavasti kelpaavat)

Illan piristys


maanantai 15. heinäkuuta 2013

Surkea onni ...

Olen kyllä maailman huono-onnisin ihminen autojen kanssa. Mini kerkesi olla minulla päivän, kun takapurkurissa oli jo jälki, voi per...e

Mieheni ajoi auton Espooseen, kun kävi ajelemassa vesijetillä ja ilmeisesti parkkipaikalla joku on autoa hipaissut. Puskurista puuttuu pieni pala maalia, kävin ostamassa samaa sävyä automaalaamosta ja kuin kynsilakkapullolla olisi lakannut niin korjasin jälkeä pienemmäksi. Lisäsin vielä toisen kerroksen maalia + lakkaa päälle ja nyt näyttää jo paremmalta.Tämä ei siis tosiaan ole ensimmäinen kerta jälkien kanssa, vielä kun ei ole oma vika niin harmitus on vielä suurempi. Ensimmäisestä omasta autostani potkittiin kylki sisään, seuraavasta autosta potkaistiin peili irti (uusi auto oli ollut minulla yhden iltapäivän), yhdestä autosta ajettiin parkkipaikalla kylkeen jälki, yhdestä autosta oli konepellissä iso painauma, kerran lakaisukone veti koko auton kyljen ruttuun (mutta silloin oli jätetty tiedot tuulilasiin). Harmittaa tosi paljon ei itse aiheutetut vahingot ja varsinkin kun ei jätetä mitään yhteystietoja..

Tässä tämän päivän asua, tunika on itseasiassa uima-asu mallistosta, mutta laitoin topin alle ja tässä tulos. Asukuva oli tarkoitus ottaa ulkona, mutta naapureita liikaa ulkona.

aurinkolasit - Gucci
tunika - Lindex
housut - Gerry Weber
laukku - LV Pochetta