lauantai 16. marraskuuta 2013

Muutto suoritettu

Olohuone jo asuttavassa kunnossa. Tauluja vain nostettu seinälle eli ei vielä aseteltuna. Kaikki vaatteet vielä vanhassa asunnossa eli nyt uusi pakkauskeikka.

Hieman huonekalutkin vaihtaneet vuoden aikana paikkaa ;)


torstai 14. marraskuuta 2013

Muutto

Hiljaiselo on johtunut allaolevasta kuvasta eli pakkaaminen on päivän sana. Huomenna muuttoauto onneksi pärähtää pihaan klo 9.00. Toisessa päässä purkaminen onkin jo iloa ja pienemmästä isompaan on aina helpompi muuttaa.

Matkojen jälkeen matkalaukkujen purkaminen on työlästä ja pesukone käy aamusta iltaan, mutta taitaa liittyä purkaminen siihen odottaako maalissa mukava vai ikävä asia.

Netti pitäisi toimia uudessa paikassa heti eli katsotaan koska saan uudesta kodista kuvia tännekin. Myös mukavat haasteet Dahlialta ja Sadulta odottavat julkaisua.


maanantai 11. marraskuuta 2013

Viikonloppu Salossa ja asukuva Alaskaan

Lauantain kisamatka alkoi tyttären viemisellä omalle kisareissulleen. Ajelin rauhassa kohti Saloa ja koko alkumatkan mietin, että onhan minulla kaikki tavarat mukana. Tiedättekin varmaan tunteen, että jotain puuttuu, mutta ei vaan saa päähän että mitä.

No, sitten 30 kilometrin kuluttua tiesin, mitä olin unohtanut. Canada Goose jäi eteisen henkariin. Mukana oli vain ohut tikkitakki. Kisajäähalli Salossa on todella kylmä eli pähkäilin muutaman minuutin ratkaisua. Yritin soittaa miehelleni, josko hän hyppäisi autoon ja tulisi ns. puolimatkaan vastaan. Miehelläni on yksi raivostuttava tapa ylitse muiden, puhelin äänettömällä silloin kun hän nukkuu, aarrrrgh.

No autolla U- käännös takaisin kotiin, takki matkaan ja uudelleen kohti Saloa. Onneksi olin lähtenyt matkaan ajoissa eli vaikka tein ylimääräisen 60 km lenkin niin olin ajoissa kisapaikalla.

Kisapäivä oli pitkä ja kylmä ja pääsin hotellille puoli kymmenen aikaan illalla. No seuraavaksi huomattiin, ettei minulla ollutkaan huonetta kyseisessä hotellissa ja hotelli täynnä, koska kaupungissa järjestettiin myös kilpatanssin SM- kilpailut. Kisajärjestäjä varasi minulle huoneen Salora- hotellista ja sain osoitteen.

Ilman navigaattorin ohjeistusta en olisi kyllä osannut perille eli hotelli oli Saloran vanhassa toimisto/tehdas rakennuksessa. Sisään pääsin ovikoodilla. Tunnelma oli kyllä aika spookie, kun valotkin syttyivät käytävällä sitä mukaa kun astelin pidemmälle. Huone oli kivasti laitettu ns. perushuone, suurella kylpyhuoneella, mutta itse huone oli todella kylmä. Samantien lämpimään suihkuun ja nukkumaan kahden peitteen alle. No nyt on sitten kurkku kipeänä ja pientä lämpöä.


Saimme kisajärjestäjiltä lämpimät hatut kisapaneelille ja villahousut jalassa viiletin koko viikonlopun eli lämmintä päällä mutta tyylikkyys kyllä kärsi :)


Viikonloppuna mieheni oli kyllä ahkeroinnut eli uuteen taloon on viety tavaraa koko autotallin verran. Perjantaina muutto, ihanaa.