tiistai 15. maaliskuuta 2016

My Louis Vuitton collection

Minä tiedän, että laukut ja asusteet ovat minulle pakkomielle. Näitä LV tuotteita olen ostanut 8-9 vuoden ajan, mutta viime vuosina tämä on revennyt ihan lapasesta ;)

Laukuista lähes kaikki on ostettu käytettynä ja tykkään kun nahkaosat ovat jo jonkinverran patinoituneet. Shawleista taasen lähes kaikki ovat ostettu uusina. Itse tykkään laukkukokoelmastani sen vuoksi, että sieltä löytyy myös sellaisia laukkuja mitä ei enää saa kaupasta.


SAINT GERMAIN BB


BEVERLY MM
NOE GM


KEEPALL 50


BORSA ODEON MM
MILLA MC


NEVERFULL MM

LOMPAKKO JA KÄSIKORUT


ALMANAKKA, PASSIKOTELO, RAHAPUSSI, KORTTIKOTELO, AVAINPUSSUKKA

HUIVIT, SHAWLIT, LOGOMANIA


SILKKISET BANDEAUTsunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Lauantai iltana ravintolaan oli tarkoitus ...

Lauantai iltana lähdin ystäväni Petran kanssa baarikierrokselle. Edellisestä kännistä olikin jo yli puoli vuotta eli minä en kyllä pahemmin baareissa notku ;)

Iltamme päättyi Pata-Ässään, soitettuani kotiin ihana mieheni tuli sitten hakemaan meidät hieman ennen kolmea ja heitimme vielä Petran kotiin matkan varrelle. Seuraavana aamuna en oikein osaa nukkua pitkään, mutta kyllä sitä unta silti riitti hieman yli yhteentoista. Sitten happirikkaaseen ilmaan Lakun kanssa lenkille.

Iltapäivällä lähdimme hakemaan minun autoa Petran luota ja samalla piipahdimme Stockmannilla ja Zarassa. Ja minä pääsin Zarasta ulos ilman ostoskassia :)

Tällaisilla asuilla viikonloppu meni taas ohi hujauksessa.


neuletakki ja housut - KappAhl
toppi- Vila
helminauha- House of Elliot
käsikoru- Hermes
laukku- Chaneltakki- Zara
housut- KappAhl
paitapusero- Sand
huivi ja käsikoru- Hermes
laukku- Chanel