perjantai 30. toukokuuta 2014

perjantai 30.5

Tänään meillä ei ollutkaan jäähalli päivää eli ei jääharjoituksia vaan valmentajat ja osa johtokunnasta kokoontuivat uuden kauden suunnitteluun ja kauden aikataulua läpikäyden. Lyhyen palaverin jälkeen menimme koko seuran johtokunta ja avainhenkilöt syömään Järvenpään Huiliin.

Puheenjohtajamme piti kauniin puheen tilaisuuden aluksi käyden jokaisen paikalle kutsutun henkilön läpi ja kiittäen hänen panostaan seuratyössä. Meillä on ihan huippu puheenjohtaja seurassamme. Taitoluisteluseurahan on siitä erikoinen urheiluseura, että valmentajat ovat aina kuukausipalkkalaisia eli ammattilaisia, mutta seuran johdossa voi olla kuka tahansa maija meikäläinen. Eli ammattilaisia johtaa ns. amatöörit. Onneksi meidän seurassa on aina ollut pätevä johtokunta ja osaavat seuraihmiset :)

Ruoan jälkeen oli valmentajien kiva ojentaa seuralle kunniakirja, jossa seuramme oli valittu koko suomen valmentajien valitsemana "Taitoluistelun hyvä kilpailunjärjestäjä SM-sarja palkinnon" saajaksi.

Huilista ajoin vielä Helsinkiin yhden valmennettavani luokse valmistujaisiin.


Tässä päivän asua
takki- Zara
hame- Seppälä
pusero- Zara
laukku- Louis Vuitton Eva
helminauha- Rubens

Asukuviin pääsi myös tytär

mekko- H&M
kengät - Prisma

tiistai 27. toukokuuta 2014

Kielon tuoksua

Kielo on yksi lempikukistani ja se tuoksu mikä kimpusta lähtee kotiin :)Koiran kanssa aamulenkki suuntautui metsään ja annoin Lakun juosta vapaana ja itse keräsin kimpullisen Kieloja kotiin. Meillä on tuparit reilun viikon päästä ja toivottavasti vielä silloin Kielot kukkivat niin käyn keräämässä oikein ison kimpun pöydälle.

Perjantaina kotona odotti myös toinen kukkakimppu. Mieheni työnantaja oli lähettänyt kukkakimpun lähetin kautta hyvin menneen työkeikan johdosta. Olipa mukava muistaminen.


sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Auringonkeltaista

Tänä aamuna oli minun vuoro nukkua ns. pitkään eli mies vei Lakun aamulla pissalle. Näin kovasti unia ja heräsin vasta vähän ennen kymmentä. Terassilla rauhassa nautittu aamupala, suosikki blogien lukua ja pyykkikone päälle, siitä oli tämä sunnuntai aamu tehty. Pikkasen aikaa jaksoin ottaa jaloillekin aurinkoa, mutta aivan valkoiset sääret kyllä vielä on.

Iltapäivällä piipahdimme Willassa. Tytär sai eilen lahjaksi monta lahjakorttia ja kävimme jo osan tänään tuhlaamassa.

Tällä asulla tänään:

paita- H&M
housut- Lindex
laukku- Gucci
aurinkolasit- Gucci
sandaalit- ostettu Turkista n. 6 v sitten