lauantai 1. lokakuuta 2016

Chanel laukkuni videolla esiteltynä

Minulta on pyydetty laukkupostausta videon muodossa. Olkaa armeliaita: kuva ei ole tarkka ja nyin vielä noita hiuksiakin pois suusta koko ajan ;)Tekniikan ihmelapsi kun en ole niin tämäkin tulee kahdessa osassa :)

Chanel Jumbo single flap bag

Mini, Boy ja PST ja Boy laukku tosiaan Calfskin nahkaa eikä jotain Calviar nahkaa jota yritin videolla tarjota :)

tiistai 27. syyskuuta 2016

"Tyttöjen" reissu Tukholmaan

Lähdimme tyttäreni ja hänen todella hyvän ystävänsä kanssa risteilylle ja suuntana Tukholma. Olin varannut meille hytin Commandore luokassa ja tämä taisi olla itselleni 4. tai 5. kerta tuossa tilavammassa hyttiluokassa. Kai se on tämä ikä jolloin haluaa matkustaa laadukkaasti ja arvostaa hiljaisuutta sillä omalla hyttikäytävällä. Nuoruuteen (onneksi) ovat jääneet ne risteilyt jolloin lähes samoilla silmillä mentiin maihin ja tyhjennettiin nuorten vaateliikkeet (kun niitä liikkeitä ei vielä suomessa ollut).

Tässä kunnossa hytti ei tosiaan ollut saavuttuamme vaan sen jälkeen kun kaksi teiniä oli pakannut kamansa ja oltiin lähdössä pois hytistä.
Tässä hytti vielä esittelykunnossa.

No tämä olikin rentouttava reissu, kävimme tyttöjen kanssa syömässä lauantaina ala cartessa ja sunnuntaina ruokapaikaksi valikoitui kävelykadun Grilli (tämä vei voiton), nautimme aamut Bon Vivant:in erikoisaamiaisesta, jossa kaikki tarjoillaan suoraan omaan pöytään. Mitä luxusta äideille :)
Ainoastaan mehut ja smoothiet piti itse noutaa. Voiko aamun paremmin aloittaa kuin kokin pasitamalla kuumalla munakkaalla, Latte kahvilla ja jälkiruoaksi Rikkaita ritareita. Tytöille maistuivatkin maanantai aamuna ainoastaan Ritarit x 2 :)


Tästä pääsi jo nälkäinen leikkaamaan palan :)Sunnuntai aamupäivä oli Tukholmassa todella lämmin ja osa ruotsalaisista kulkikin lähes kesävaatteissa. Käykäö teille niin, että kulkiessanne kaduilla kiinnitätte huomiota tukholmalaisten vaatetukseen ja tyylikyyteen? Omasta mielestäni näin mitä makeimpia asuja ja kuinka itsevarmasti naiset vaatteet kantoivatkaan. Leveät lahkeet muuten vilisivät vain katukuvassa!

Terminaalin muutostöiden vuoksi laivalta tulee matkaa maihin lähes kilometrin verran ja se kyllä tuntui jaloissa paluumatkalla. Uusi terminaali on kyllä tilava ja tyylikäs. Tuli vähän sellainen tunne kuin olisi saapunut lentokentälle.

Laivaan palattuamme, nautin yksinäisistä löylyistä keulasaunassa. Tuolla Commandore luokassa tosiaan matkustajien käytössä ovat naisten- ja miesten saunat ja joka kerta olen saunonut yksin (siis siellä naisten saunassa).