perjantai 4. elokuuta 2017

Garnier tuotteet testissä

Sain Garnier tuotteita Buzzador:n kautta testattavaksi. Osa tuotteista olikin jo ennestään tuttuja, koska kuuluvat jokapäiväiseen ihonpuhdistukseen tyttäreni kanssa.

Olen tottunut käyttämään ns. kosmetiikan luksusmerkkejä työskenneltyäni aikanaan laivan perfymeriassa sekä toimiessani Estee Lauderin konsulenttina lentokentällä. Tästä syystä osa kalliimmista merkeistä/ tuotteista onkin jäänyt jokapäiväiseen käyttööni vaikka ura kosmetiikan parissa onkin jo loppunut kauan sitten. Onkin kiva löytää laadukkaita ja edullisempia tuotteita joita saa ostettua esim. kauppareissun aikana.

Olen myös aina ostanut shamppoot ja hiusten hoitoaineet kampaamosta tai käyttänyt niitä vähän kalliimpia merkkejä. Nyt siihenkin taitaa tulla muutos, koska sen verran ihanalta hiukset ovat tuntuneet Oat Milk Delicacy maskin jälkeen. Tänään kokeilin myös saman sarjan shamppoota + hoitoainetta ja hiukset tuntuivat kyllä pehmeältä pesun jälkeen. Plussaa tuli myös ihanasta tuoksusta.Paketin mukana tuli myös kätevä suihkutettava aurinkosuoja Garnier Ambre Solaire Face protection mist, jossa suojakerroin oli peräti 50. Ja jos on oikein nopea liikkeissään niin tätä kerkeää ehkä jopa suihkuttamaan teininkin kasvoille. Aika näppärä tuote esim. golfkentälle, kun ei tarvitse käyttää käsiään rasvojen levittämiseen.

 Garnier SkinActive Gel Wash, Green Tea ja Garnier SkinActive Micellar Gel Wash olivat molemmat uusia tuttavuuksia, ihan ok tuotteet, mutta ehkei silti pääse ihan top kolmen joukkoon omien suihkussa käytettävien meikinpoistoaineiden joukossa.

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water taasen kuuluu ihan omiin suosikkeihini ja tällähän saa myös silmämeikin pois.

 Garnier SkinActive Day Cream, Flowerhoney sekä Garnier SkinActive Day Cream, Rose floral water olivat taasen ihanan täyteläisiä voiteita. Ja jos olisin ollut jossain sokkotestissä niin olisin arvellut, että ovat jonkin kalliin merkin kasvovoiteita. Tänään levitin tuota Flower honey voidetta suihkun jälkeen ja voide imeytyi nopeasti, joten päälle pystyi lisäämään nopeasti meikkivoiteen.
TallennaTallenna
TallennaTallenna

sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Viimeinen työviikko ja lomaa ainakin viikko edessäpäin

Viimeinen leiriviikko saatu päätökseen Kouvolassa ja ihanan positiivista palautetta tuli luistelijoilta sekä järjestävän seuran (KTL) puolesta.

Eilisen päivän vietimmekin tyttären kanssa kahdestaan Helsingissä. Päivitettiin tyttären vaatevarastoa koulun alkua varten sekä hain LV:lta itse itselleni ostaman käsikorun (50 v. lahja). Löysin myös DOPP:lta Mac:n farkut superalesta (-70%) eli minunkin vaatevarasto on päivitetty farkkujen osalta.

Kaupungilla kierreltyämme päätimme päivän lohikeittoon Löylyssä. Löylyn lohikeitto on aivan superhyvää ja sitä on paljon! Kahden ihmisen keiton pyysimme laittamaan kattilaan ja sitä tosiaan oli siellä. En tiedä laittoiko kokki keittoa sittenkin 4:lle ihmiselle koska söimme yhteensä 2+3 lautasellista :)

mekko- Lindex

Kuvattava yrittää sormimerkein hätistellä Hanhia kauemmaksi ;)


Illalla katsoimme vielä Netflix:sta Modernia perhesttä eli ihan supermukava loman aloituspäivä tyttären kanssa.