keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Mitä minä ostan alennusmyynneistä

Olen useasti maininnut täällä blogin puolellakin, että minulla on valtavan kokoinen vaatekaappi (tai oikeammin montamonta vaatekaappia ja osa vaatehuoneesta). En kyllä juurikaan osta viimeisimmän muodin mukaisia vaatteita vaan ostokseni, ovatpa ne ne sitten normaalihinnalla tai alennusmyynneistä niin ne koostuvat aika ajattomista ja klassisista (monen mielestä varmaan tylsistä) vaatteista. Suurin osa vaatteistani ovat myös monta vuotta vanhoja.

Alennusmyynneistä kannattaa metsästää ajattomia vaatteita (valkoiset paitapuserot, musta puolihame, siistit housut, hyvin istuvat farkut, saappaat, ballerinat, laadukkaat huivit, klassikkoneuleet...)
Oma värimaailmani koostuu pääosin mustasta, valkoisesta, harmaasta ja beigestä. Näihin hieman tylsiinkin väreihin väriä tuovat vaalea roosa ja muut pastellisävyt.

Neuleet ovat aina olleet heikkouteni ja pidänkin neuleita vuoden ympäri, jopa cashmere neuleita kesälläkin. Viime vuodet kesät tosin ovat olleet niin kylmiä, että neuleita ei todellakaan ole tarvinnut pakata kesäsäilöön. Neuleiden materiaaleissa on yksi ylitse muiden ja se on tietenkin cashmere. Mikään ei tunnu ihanammalle kuin pehmeä ja lämmin cashmere paljasta ihoa vasten. Vaikka cashmere on neuleissa kallein materiaali niin ne kyllä kestävät hyvinä useita vuosia.

Andiatan alet ovat sellainen tapahtuma jota odotan aina juhannuksen ja joulun jälkeen. Olenkin tehnyt näistä aleista upeita löytöjä. Joulun jälkeen tilasin Andiatalta kaksi neuletta, tässä niistä toinen. Ja värinä tietenkin hieman tylsä vaalean ruskea/ beige. Myös Burberryn huivi on aleostos Stockmannilta ja ostettu erityisesti kesäkäyttöä varten.
neule- Andiata
cashmere housut- Andiata
huivi- Burberry
kengät- H&M
laukku- Louis Vuitton