lauantai 26. huhtikuuta 2014

Lauantai 26.4.2014

Lauantai aamu alkoi aikaisin, kun tytär lähti voimistelukilpailuihin Vantaalle, mies golffaamaan ja minä Lakun kanssa lenkille ja sitten Vantaalle kisakatsomoon. Tyttären kilpailukausi päättyi loistavasti, kun he saavuttivat 1. kategorian ja 3 bonuspistettä :)

Tytäs palasi kotiin iloisena ja mitali kaulassa. Minä kävin vielä paluu matkalla "kuolaamassa" polyrottinkista kulmasohvaa tuohon terassille.

Tässä asussa kisakatsomossa.

Kiva, että saa otettua asukuvia vielä ilta-auringossa

tunika- Zara
housut- Lindex
laukku- LV
korvakorut- Rubens
Ei merkillä väliä kunhan se on punainen

Auto siis :)
Minun viikonloppuni alkoi mukavasti, kävin nimittäin hakemassa uuden autoni Tampereelta. Miniä kyllä tulee ikävä. Minua nauratti, kun auto oli peitelty kuin alla olisi vähintäänkin uusi formulan protototyyppi.
Alta paljastuikin ihan tavallinen, mutta ihanan pirteän värinen auto. Olisin myös ottanut valkoisen auton, mutta niitä ei ollut ns. valmiina eli tällä kertaa tuli sitten punainen vauhtihirmu.


Ja housut on valittu tarkoituksella autoon sopivaksi ;)

torstai 24. huhtikuuta 2014

Torstai on toivoa täynnä tai sitten ei

Ainakin siltä tuntui kun kävin toden teolla kesäkurssin aikataulun kimppuun. Siinä sitten hurahti tietokoneen ääressä koko iltapäivä 11.30-18.30, tein toki pikaisesti ruokaa välillä ja hörpin muutaman kupin kahvia.  Laku pötkötteli vieressä ja otti rennosti, ei paljon maailman murheet painaneet. Eikä ensimmäinen leiriviikko ole vielä edes valmis, apua. Noh, seuraavat viikot voidaan periaatteessa kopioida jäiden ja oheisten osalta. Valmentajat / tunti pitää käydä viikottain uudelleen läpi, koska eri viikoilla eri valmentaja kokoonpano.

Kaupasta ostin meille ikkunanpesukoneen tai mikä sen virallinen nimi nyt sitten onkaan. Ehkä tuo mieskin innostuisi ikkunanpesusta, kun siihen saadaan mukaan liitettyä joku aparaatti :)

Tässä päivän asua

takki-  Mc Kinley
paita- Stadium
housut- KappAhl
huivi- Sand
laukku- Burberry
kengät- Converse
keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Cobellon kanta-asiakasilta

Lomalainenkin pääsi ihmisten ilmoille, kun lähdin Vantaan Petikkoon Cobellon kanta-asiakasiltaan. Niin nuori blogin pitäjä kyllä olen, että en kehdannut ottaa kuvia tarjottavista. Todella maukkaita suolaisia paloja, erilaisia juustoja, rose kuohuviiniä ja vichyä. Uskaltauduin yhteen lasiin kuohuviiniä, koska aikaa liikkeessä kuluikin lähes kaksi tuntia. Soitin myös miehelleni ja kun hän lähti juuri töistä niin pyysin poikkeamaan seuraksi. Kahden tunnin ja kahden suuren kassin kanssa poistuttiin liikkestä, kuvailen löytöjä myöhemmin päivän valossa.
Kannattaa liittyä liikkeen kanta-asiakkaaksi (ilmaista eikä sido mihinkään) mikäli liikkeen tuotteet kiinnostavat, koska näitä iltoja järjestetään muutaman kerran vuodessa ja illan aikana saa -10% normaalihintaisista tuotteista.

Tässä asussa siis tänään

haalari - H&M
takki - H&M
Tässä ehkä hieman parempi kuva haalaristatiistai 22. huhtikuuta 2014

2. Pääsiäispäivä

Eilen hurautimme Lahteen siskoni luokse syömään ja ihastelemaan heidän uutta terassia. Olipa kiva kävellä myös vanhoilla kotikulmilla (siskoni asuu meidän lapsuuden kodissamme) ja samalla ihmetellä kuinka paikat ovat muuttuneet.

Tällä asulla vietin aurinkoista maanantai päivää. Hauskaa miten jotkut vaatteet pysyvät suosikkeina monta vuotta ja toisia vastaavanlaisia ei vain koe omakseen. Tämä Sandin ohut neuletakki on ollut minulla varmaan 11-12 vuotta ja edelleen yksi suosikeistani kesäisin.