perjantai 20. huhtikuuta 2018

Vaaleansinista ja raitaa

Mun mummoristeily oli niin rankka, että eilinen päivä meni toipuessa ;)

Nukuin meinaan kahdet päikkärit. Ensin nukuin 3,5 tuntia ja ne toiset oli tosiaan lähes yöpäikkärit, kun nukahdin hieman ennen yhdeksää ja heräsin kello kymmenen. Varsinaista yöunta sainkin sitten odottaa yöllä kahteen saakka. Mielessä pyörivät myös tulevat asuntoasiat.

Kävin taas tänään katsomassa yhtä rivitaloa, mutta maalisuoralla taitaa olla nyt kaksi kerrostaloasuntoa. Molemmissa on hyviä sekä huonoja puolia eli täytyy varmaan heittää ruutupaperille +/- taulukot.

 Tänään kävin näyttämässä polveani tuolla Pohjola sairaalassa, kun polvi on vihotellut ja mielessä on kalvanut epäilys kierukkavammasta. Nykyäänhän kierukoita ei kauhean mielellään edes leikata. Nyt mennään kolme viikkoa tulehduskipulääkkeellä ja sitten viikko taukoa ja sitten vasta magneettikuvataan mikäli kipua edelleen löytyy. Tietenkään painonnousulla ei ole mitään osaa eikä arpaa tässä polvikivussa ;)

 Olipa muuten lämmin päivä, voi kun Vapuksikin riittäisi auringonpaistetta.

 


pusero- Comma
farkut- Mac
laukku ja huivi- LV
tennarit- Zara
käsikoru- Hérmes

keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Talo myyty, minnehän sitä muuttaisi ???

Paljon on kerennyt viikon aikana tapahtua. Ensinnäkin suurin uutinen on se, että meidän talo on myyty!

Uskomatonta, taloa kävi katsomassa kolme eri perhettä ja saimme kaksi tarjousta joista toisen hyväksyimme. Itselle vaan iski pienoinen paniikki, kun talon pitää olla tyhjänä 15.6. Tyhjennys ei huoleta minua vaan se, että mistä uusi asunto joka vapautuu sopivasti kesäkuun puoleen väliin mennessä. Sunnuntaina menen katsomaan kahta asuntoa eli toivottavasti mieleinen asunto löytyy. Fiilikset myynnin suhteen olivat tietenkin yhtä aikaa sekä iloiset että haikeat, koska olen/ olemme tykänneet talosta kovasti. Toivottavasti uudet omistajat tuntevat samat positiiviset tunteet niin kuin mekin talon suhteen.

 Kävin eilen pyörähtämässä Tallinnassa ja olihan oikein mummoristeily. Kävin illalla syömässä ja nukahdin hyttiin 2,5 tunnin iltaunille, joista heräsin puoli yksi yöllä. No uusi uni ei sitten ihan heti saapunutkaan vaan siinä katselin Muutto/remontti ohjelmaa (joka oli tietty suhteellisen ajankohtainen itselleni), pätkän jotain kauhuleffaa, mutta siinä vaiheessa kun ennustajat hyppäsivät ruudulle niin sammutin tv:n ja sain unesta kiinni.

 Huomenna minulla onkin ihan vapaata, ai niin yksi aamutunti, mutta muuten loppupäivä vapaana :) ja taidan pakkailla varastosta leluja Hope yhdistykselle.

 Asuna tänään maailman mukavimmat pellavahousut, pitsipaita, pitkä neuletakki ja huivi. Kuvissa näkyy myös uusin laukkuostokseni jota olen etsinyt aika kauan käytettynä. Nyt löytyikin sitten ihan uudenveroinen yksilö.


neuletakki- Lindex
pitsipusero- Zara
pellavahousut- H&M
huivi- Balmuir
laukku, tennarit, käsikoru- LV
käsikoru- Hérmes