perjantai 24. tammikuuta 2014

Vapaapäiväni

Tässä työssä viikonloput useinmiten menevät kisamatkoilla eli vaapäiviä voi siitä syystä pitää arkipäivinä. Tänään minulla on vapaapäivä ja päivä alkoikin aamiaisella


ja sitten nämä kaverit kävivätkin tutuiksi eli siivousta siivousta.
Tykkään kovasti tästä pienestä senkistä. Esineitä vanhasta hopeasta uusiin esineisiin mm. Pentikiltä, Cobellosta.


Riviera Maison kerrostarjotin.
Sama lamppu eri kuvakulmasta :) Secton Octo 4240 valaisin


Minun ensimmäiset kengät, 46 v. vanhat


Tyttären ensimmäiset kengät, jotka anoppi lähetti Espanjasta, nauhat vaan kadoksissa.


Välipalaksi hieman smoothieta. Ei haittaa vaikka hedelmät olisivatkin hieman ylikypsiä, koneeseen vaan ja juoman muodossa kurkusta alas.Eikö sitä sanota, että mitä tummempi väri niin sitä terveellisempää.Hain tyttären koulusta ja otimme muutaman kuvan ulkona ihanassa auringonpaisteessa, mennessämme takapihalle pelästytimme rusakon pensaan alta pois. Minä kyllä pelästyin varmaan enemmän kuin rusakko. Auringonpaistekuvista on ihana jatkaa viikonlopun viettoon. Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua teille.


sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kisamatka Tampereelle

Pariin kuukauteen ei ole blogissa paljon asukuvia näkynyt. Kun lähden töihin niin hovikuvaaja on koulussa ja minun palatessa töistä on jo niin pimeää ettei kuvaamiset oikein onnistu. Olenkin miettinyt kameran jalustan ostamista. Tai toisena vaihtoehtona siirtymistä erilaisten hotellihuoneiden kuvaajaksi, tässä Scandic Tampere City ja ensi viikonloppuna vuorossa Kouvolan Cumulus.
Viikonloppu vierähti taas kisamatkalla, joka ei kyllä alkanut mitenkään riemukkaasti.  Ensimmäiseksi pitää todeta, että minulla on todella surkea suuntavaisto, en osaa lukea karttaa ja olen luottanut aina navigaattorin ohjeisiin. Muistan kun seurustelun alkuvuosina lähdimme katsomaan asuntoa Espoosta ja enhän minä osannut kartasta katsoa reittiä/ teitä ja saimme hirveän riidan aikaiseksi. Yksi syy taisi olla myös se, että olin raskaana vaikken sitä sillä autoreissulla vielä tiennytkään.

No, nyt on navigaattorista piuha rikki ja ajattelin, että olenhan Tampereen Hakametsän hallissa käynyt -80 luvulta saakka, että sinne osaan unissakin. Todella unessa taisin olla, kun moottoritieltä lähdin jo väärään suuntaan eli kohti Poria. Soitin miehelleni saaden ajo-ohjeita ja Pirkkahallin parkkipaikka käytiin tarkistamassa ja sitten uusi suunta kohti Jyväskylää. Ajoin moottoritietä siis aivan liian pitkälle ja erilaisten ja useiden (3-4 kpl) U- käännösten, puhelinohjeiden ja muutaman kirosanan jälkeen löysin vihdoin jäähallille sillä seurauksella, että myöhästyin luistelijoiden kilpailuharjoituksen alusta 10 minuuttia. Seikkailin ympäri Tamperetta lähes puoli tuntia eli sellainen lauantai aamu. Ensi kerralla ajan kiltisti keskustan kautta, koska sieltä osaan aivan varmasti jäähallille.

Illalla kävimme toisen valmentajan kanssa Scandicin ravintolassa syömässä ja ajattelin tilata hieman kevyemmän ruoan ja valitsin Caesar salaatin. No, annos oli aika suuri jopa minulle. Eli voin suositella jopa suureen nälkään. Suuri kulhollinen salaattia ja kolme lämmintä kanafilettä.Jos yövytte paljon hotelleissa kannattaa tilata ilmainen Scandic kanta-asiakaskortti, jolla saa ruokakuponkeja ravintolaan 6-20 €/yö ja viikonloppuisin alennusta ravintolan ruoasta -20% ja mukaan huoneeseen saa vielä iltapäivälehdenkin. Lisäksi yöpymiset kerryttävät pistesaldoa, jolla saa sitten ilmaisia hotelliöitä :) (ei ole mainos)

Sunnuntai menikin taas hallilla klo 9-17.30 ja kilpailusaldona kaksi loppukilpailupaikkaa ja yksi sija,  joka oli ensimmäinen jolla loppukilpailupaikkaa ei auennut :(


Paljettineuleella taas mentiin.