tiistai 24. marraskuuta 2015

Valitsemani asut DOPPwoman:sta

Tarkoitus oli kuvata DOPPwoman:sta ostamani asut ulkona ihanassa, auringonpaisteisessa pakkasaamussa. Työmatkaltani Vaasasta palasin sunnuntai iltana vasta kello 23.50, 11 tunnin työpäivän ja 6 tunnin autoajelun päätteeksi niin en kyllä saanut itsestäni eilen mitään irti. Eilinen vapaapäivä ei kyllä tuntunut vapaapäivältä vaan palautumiselta työviikonlopun jälkeen.

Mutta tässä asut jotka ostin DOPPwoman liikkeestä:

Ensimmäisenä Kata oli ottanut minulle sivuun tällaisen More & More malliston paidan, jossa hihat, selkäosa on trikoota ja etuosa paidasta sifonkimaista kangasta. Paita on rento, mutta koruilla senkin saa juhlamoodiin. Tässä puseron päälle lisätty More & More neuleliivi, tätä liiviä en olisi varmaankaan osannut edes sovittaa ellei Kata olisi sitä osannut ottaa esille. Tykästyin liiviin superpaljon.


Huivin lisäyksellä tulee asuun hieman juhlavuutta. Alla olevassa kuvassa minulla ei ole niskat jumittuneet, seison vaan turhan liiankin rennosti ;)

Paitapuseron ja huivin vaihdolla tämä asu menisi hyvin esim. töissäNeuleliivi oli niin ihana, että sain sen yhteistyön merkeissä Katalta myös toisessa värissä.
 Vaihdoin jalkaan Uggit, puseroksi rennon trikoopuseron ja mustan huivin kaulaan niin tässä asussa menisin esim. kisamatkalla syömään.

huivi- Gucci
paita- H&M

Kata muistutteli käyttämään paitapuseroita neuleiden kanssa ja kun vielä mies on meillä se silitysmestari niin kaivoinkin paitapuserot kaapista enemmän etualalle ja käyttöön.


Vaihdoin neuleliivin alle vielä hieman juhlavamman paitapuseron (pitsiä ja laskoksia)

Löysin liikkeestä vielä tällaiset Soaked in luxury neuleponchot ja vielä todella edullisesti (alle 40€)
Monet varmaan miettivät, että millainen ulkotakki pitkän liivin kanssa käy. Jopa lyhyt untuvatakki käy, tähän asuun olisin valinnut vielä mustan takin, mutta sellaista ei minulta löydy (ihme).

maanantai 23. marraskuuta 2015

DOPPwoman Vaasassa

Viikonlopun kilpailumatka suuntautui tällä kertaa Vaasaan ja onneksi tauko lauantain kilpailupäivän aikana mahdollisti käynnin DOPPwoman liikkeessä joka sijaitsee Vaasassa torin laidalla Vaasanpuistikko 18:ssa . Liikkeen omistaja Kata pitää myös blogia DOPPwoman johon kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa. Liikkeen omistaja Kata on niin sydämellinen ja aurinkoinen, että tuntui kuin olisimme tunteneet aiemminkin vaikka tämä tapaaminen olikin ensimmäinen kerta. Olen kyllä käynyt liikkeessä joskus vuosia sitten kun olen Vaasassa vieraillut ja olen blogia luettuani, että ainiin olen tuossa liikkeessä kyllä käynytkin.Olin pyytänyt Kataa laittamaan minulle sivuun muutaman sovitettavan vaatteen, jonka ajatteli minulle sopivan. Kata varmistikin minulta aivan oikean vaatekoon vain kuvieni perusteella. Värit joita Kata oli etukäteen varannut olivatkin juuri niitä minun suosikkivärejäni (beige, valkoinen, harmaa) ja itse vielä otin sovitukseen yhden mustan vaatteen vaikkei se paras väri minulle olekaan.Tiedättekö tai varmasti tiedättekin, että kuinka makea tunne on se kun löydät liikkeen josta voisit ostaa kaiken :) DOPPwoman on juuri sellainen liike, ei muuta kuin lauantain lottoa sisään :)

Alla olevassa kuvassa mun suosikkivärejä pinkki ja harmaa. Jos olisin 15 kg pienempi niin olisin tämän ostanut vaikken olekaan käynyt pikkujouluissa vuosiin.


Kuvan mekko Katan päällä. Mekko on aivan superihana juhlamekko, yksinkertainen ja tyylikäs.
Tästä linkistä näet kuvan rokokoo mekon Katan yllä http://www.doppwoman.fi/2015/11/rokokoo-kankainen-mekko.htmlLiikkeessä oli paljon asiakkaita (pikkujouluaika), mutta Katalla oli kyllä aikaa kaikille asiakkaille ja hän viuhtoikin liikkeessä hiukset hulmuten etsiessään sopivia asukokonaisuuksia ja kokoja asiakkailleen. Sovituskopissa ollessani kuuntelin kuinka Kata keskusteli asiakkaille ja ymmmärrän, miksi vaateliike on menestynyt. Kata antoi rehellisen palautteen vaatteista tai vaihtoehdoista ja opasti esim. erästä asiakasta pikkumekon kanssa, että hän tarvitsee alle napakan alusasun, jotta mikään ylimääräinen poimu ei näy (ja asiakas oli siis normaalipainoinen).

Aikaa liikkeessä hurahti puolitoistatuntia ja toinen mokoma olisi ehkä mennyt ellei olisi tarvinnut uudelleen lähteä kilpailupaikalle.

Kannattaa tutustua Katan blogiin, sieltä saa ihania vinkkejä pukeutumiseen ja jos menet Vaasaan niin käy ihmeessä liikkeessä. Facebookissa myös usein kilpailuja ja vinkkejä pukeutumiseen https://www.facebook.com/DOPPwoman/

Huomenna tulee ostamistani vaatteista montamonta erilaista asukuvaa.