lauantai 12. heinäkuuta 2014

Nukkumaan menot ovat loman aikana venyneet todella myöhäisiksi (klo 01-02.30) saakka. Osasyynä tietenkin jalkapallon MM- kisat, joita mies seuraa tiiviisti. Eilen pääsimme sänkyyn JO klo 01 ja nukuinkin tänä aamuna klo 12 saakka eli univelkaa taisi olla. Viemme koiraa aamulenkeille vuoroaamuina joten huomenna on minun vuoro, mutta jos väsyttää niin saan kyllä uudelleen unen päästä kiinni lenkiltä palattuani.

Päivän ohjelmassa oli imurointia, lattian pesua ja mies pesi meidän autot. Kesken siivouksen nopeasti päälle jotta ehdinkauppaan ja tässä asussa. Paidan alle olisi voinut laittaa topin, mutta sai nyt kauppa reissulle kelvata ilman eikä sisällä näkynyt noin läpikään.

perjantai 11. heinäkuuta 2014

White & Red

Iltapäivä meni seuraillessa, kun mieheni ja tyttäreni kokosivat pihalle trampoliinia. Ohjekirjaa seurattiin ja tytär antoi välillä ohjeita, kun on pari kertaa kavereilla ollut kokoamassa. Minä istuin joutilaana terassilla ja nautin aikatauluttomasta päivästä.
Terassille kuulin ehkä päivän parhaan, tyttären kommentti isälleen "Isi, tehdään nyt vaan ohjeiden mukaan ja järjestyksessä, et ala nyt säätämään"

Illalla kävin piipahtamassa Willan KappAhl:ssa ja olipa kannattava kierros. Nimittäin vielä huomennakin on kanta-asiakas kortilla kaikista ale hinnoista -50% !!

Ilta menikin sitten mansikoita peratessa, hilloa tehden ja mansikoita pakastaen. Tein vielä kulhollisen mansikkapirtelöä tuoreista mansikoista, oli muuten hyvää.

Päivän asu oli sama mekko kuin eilen, mutta valkoisella villatakilla. Ihanaa, kun on kasvoilla väriä niin meikiksi riitti ripsiväri ja punainen huulipuna.
keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

White & Brown

Tänään haimme tyttäremme kaverinsa mökiltä Vuolenkoskelta, nopea lounas, hiukset nutturalle ja sitten lähdinkin viemään tyttöjä Robinin keikalle.

Itse kävin pyörähtämässä keskustassa ja ainoa ostos oli uudet sandaalit, koska jalkaan valitsemat kengät hieman painoivat. Lähdin kyllä katsomaankin uusia sandaaleja, koska Laku tuhosi yhdet lempisandaalini tuossa kesän alussa.

Tässä illan asua, en tiedä miksi kuvat näin tummia, vaikka vaalensin niitä ennen latausta :(

mekko- Lindex
neuletakki- Global
laukku- LV Hampstead
kengät- ostettu Espanjasta 8 v. sittentiistai 8. heinäkuuta 2014

Meri-ilma, aurinko ja ulkoilma

Aamulla suunnistimme mieheni ystävän luokse Espooseen, matkalla jätimme Lakun hoitoon toisen ystävän luokse ja suunnistimme merelle. Ajelimme rauhassa Espoon ja Helsingin rantoja pitkin Herttoniemeen saakka, jossa söimme lounaan Il Faro ravintolassa ja täytyy sanoa, että kaikkien 5 henkilön ruoka oli aivan loistavaa, voin todellakin suositella.


Helsingin edustalla oli purjehduskilpailutTällainen "saunamökki" kyllä kelpaisi
Välillä ajettiin vauhdillakin :)Conssit kaipaisivat jo pesua


Il Faron pizza, todella hyvä!
Paluumatkatkan teimme Jollaksen kautta takaisin Espooseen ja juuri ennen rantautumista katsahdin kelloon ja en meinannut uskoa silmiäni, olimme olleet merellä 4,5 tuntia. Noh, kotiin palattuamme huomasimme tämän, nukuimme nimittäin iltaunet 2 tuntia !

Myös Laku nukkui koko illan, koska ystävän luona oli myös koira ja peuhasivat koko päivän ja Laku oppi uimaan :)

Eli todella mukava päivä, ainoa miinus eli se, että poltin hieman itseäni.
maanantai 7. heinäkuuta 2014

Vielä on lomaa jäljellä ….

Kyllä tuo aurinko vaan piristää. Ajattelin Kisakalliossa, että ei minua haittaa vaikka olisikin kylmä kunhan ei sada. Nyt kun aurinko on paistanut niin olen vain nauttinut lämmöstä ja valosta. 
Päivän asut ovat olleet bikinit ja hellemekko. Meillä on ihana piha, koska sinne ei näe oikeastaan mistään eli voi ihan rauhassa kekkuloida bikineissä. 

Instagramia seuraavat ovatkin jo huomanneet, että fatboy on ollut jo käytössä ja ensimmäinen lomakirja on aloitettu. Kirja on Mary Higgins Clark ja saan sen tänä iltana luettua loppuun. Onneksi yöpöydällä vielä kaksi lukematonta kirjaa, mutta koska lomaa jäljellä vielä melkein 4 viikkoa niin taitaa kirjaston ovi käydä ensi viikolla.

Tässä asussa piipahdin kaupassa.

hame- Zara
toppi- espanjasta ostettu 7-8 v. sitten
laukku- Louis Vuitton Eva
aurinkolasit- Gucci


Olen myös ihan surutta leikannut kukkia maljakkoon. Tämä kimppu koristaa nyt terassin pöytää ja sisällä kaksi maljakkoa täynnä Pioneja.