keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Neulemekolla kohti lokakuuta

Ostin tämän neulemekon keväällä Stockmannilta. Ensin ostin tämän vaalean ja seuraavana päivänä hain saman mekon vielä tumman harmaana. Mekkoa voi toki käyttää housujenkin kanssa, mutta näin alkusyksystä itse käytän tätä paksujen sukkahousujen kanssa. Viime päivät on jopa tarennut jopa ilman takkia, mutta esim. toppaliivinkin kanssa mekko näyttää varmasti ihan hauskalta.

Tämä päivä meni aamun osalta ihan pipariksi, johtui tietenkin siitä että menin nukkumaan vasta klo 2 yöllä. Aamulla heräteltyäni ja vietyäni tyttären kouluun kömmin takaisin puhtaisiin pellavalakanoihin (ei olla muita enää käytetty kun ne ostin, muut voisikin näköjään viedä keräykseen) ja heräsin vasta klo 12.30 päivällä, kun mies tuli koputtelemaan oveen sanoen "Pitäisköhän sun herätä, kun kello on jo puoli yksi"

Kuppi kahvia, koiran kanssa ulos, nopea meikkaus ja sitten taas mentiinkin tukka putkella iltaan saakka.

neulemekko- Cut&Pret
tennarit- Lidl
laukku- Chanel
huivi- Balmuir

maanantai 25. syyskuuta 2017

Vielä yksi syntymäpäivälahja

Kyllä nämä tasavuosien syntymäpäivät ovat mukavia. Viime viikolla yksi ystäväni tarjosi haluamani ruoan, kahvittelun sekä kolmen tunnin rupattelut. Eilen taas pääsin kolmen ruokalajin aikaistetulle illalliselle ja sen jälkeen nauttimaan upeasta konsertista Lauttasaaren kirkkoon. Konsertti oli Suomi 100- juhlavuoden konsertti jossa sellon ääressä Jussi Makkonen ja pianon äärellä Nazig Azezian. He soittivat reilun tunnin ajan Sibeliuksen ja Kasken tuotantoa. Viimeisenä soitettiin Finlandia sellolla ja pianolla. Kyllä taas kylmät väreet nousivat käsiä pitkin. Tuo sellon tuottama ääni on jotain niin rauhoittavaa ja pehmeää. Esim. jäähallissa sellomusiikkiin luisteltu ohjelma kuulostaa aivan upealta pehmeytensä vuoksi.


takki, housut- Zara
pusero- H&M
nilkkurit- Lidl
huivi- LV
laukku- Gucci