perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vihreäsävytteinen perjantai

Ostin eilen eläinkaupasta Lakulle uuden puruluun ja näin ajattelin varmistaa unet edes seitsemään saakka. Koira ei pääse makuuhuoneeseemme eli nukkuu yön yleensä olohuoneen puolella. Meillä on lasiset pariovet makuuhuoneen ja olohuoneen välillä ja Laku on oivaltanut, että kun tassulla täppää ovea niin siitä kuuluu kiva ääni. Jep näihin ääniin olen nyt herännyt viikon ajan klo 5.00-6.00 välisenä aikana. Tänä aamuna herätys taas 5.15, mutta jouduinkin myös siivoushommiin. Laku tekee hienosti kaikki tarpeensa paperille, ellei pääse ulos ja yölläkin oli yrittänyt tähdätä paperille, mutta löysät kakat odotti sitten siinä olohuoneen maton reunalla. Sain onneksi aika hyvin siivottua pois ja viikon lopun aikana pitää viedä matto suihkuun.

Vaikka päivällä olikin tuulinen ilma niin aurinko kuitenkin lämmitti jo ihanasti ja lähdimme lenkille metsään. Kovin pitkiä lenkkejä ei koiran kanssa voi vielä tehdä, mutta puolisen tuntia saimme aikaa kulumaan. Palattuamme koti pihaan lakaisin vielä terassilta lehdet ja laitoin tuolit ym. paikoilleen, jotta voi sitten sitä lunta sataa huomenna :) Sain myös leppäkertusta seuraa siivoukseen. Metsä retken moodi jäi päälle ja asukin valikoitui metsän väreistä.


takki- Grünstein
huivi- Gucci
laukku -LV

Metsä retken moodi jäi päälle ja asukin valikoitui metsän väreistä.

torstai 13. maaliskuuta 2014

Massimo Dutti ja cashmere neule

On se kiva, kun lupasivat takatalvea ja lunta. Löysin nimittäin vaatekaapista Pariisin matkalta ostamani MD cashmere neuleen, joka ei ole vielä ollut kertaakaan päällä :) En kyllä toivo tuota lunta, aurinko lämmitti tänään jo niin ihanasti ja autonmittari näytti + 11, 5.

Tuo neule on kyllä ihanan ohut, että sitä voi pitää vielä keväämmälläkin. Harmittaa, etten saanut asukuvia otettua päivällä, kun tuo hovikuvaaja oli koulussa. Neuleen väri näkyy hieman huonosti kuvassa, mutta on tuollainen tumma oliivinvihreä. Takki on myös Massimo Dutilta (ale löytö  viime kesän espanjan matkalta) ja tykkään tuosta mallista kovasti.


Taitaa näihin asukuviin jatkossa kuulua tuollainen pörröturkki


En kyllä osaa olla ilman huiveja, paljaalla kaulalla tulee ihan alaston olo. Tämä Mulberryn huivi on ollut ahkerassa käytössä.

housut - H&M
laukku- Louis Vuitton

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Portobello? vai joku muu laukku ja palvelu Louis Vuittonilla

Laitoin tosiaan tuon Portobellon myyntiin huutonettiin ja huutojakin tuli nopeasti 3 kappaletta. Viime viikolla tarkastelin laukkua lähemmin päivän valossa ja huomasin laukun yläreunassa, juuri siitä missä vetoketju loppuu ja kultainen laatta päättyy pienen pienen viillon canvaksessa. Viilto on tullut juuri siihen taitekohtaan.

Kiikutin laukun saman tien Louis Vuittonille ja heti ottivat sen sisään (henkilö joka päättää takuu asiat oli sairauslomalla), meni pari päivää ja tuli soitto liikkeestä, että laukku vaihdetaan täysin uuteen!!

Onko kellään lukijalla kokemusta siitä, että voinko vaihtaa tämän uuden laukun (maksamaani hintaan) lahjakorttiin ja käyttää sen toiseen laukkuun? Tai sitten laitan tämän uuden laukun myyntiin ja ostan muuta :)

Kun vein laukun liikkeeseen niin vaivan kruunasi se, että Cheek käveli juuri liikkeestä ulos :)sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ihanaa, kevät

Viikko vierähtänyt nopeasti ilman postausta.

Joensuun kisareissun jälkeen tulin kipeäksi ja kuumetta vain 37,6, mutta olo oli tiistaina kuin maantie jyrän alle jäänyt. Hassua, että nuorena kun minulla oli kuumetta aina yli 39-40 astetta niin olo oli tietty kipeä, mutta lihaksia ei särkenyt (vaikka silloin niitä vielä oli). "Vanhana" kun lämpöä niin ei jaksa tehdä yhtään mitään.

Muistan kun -90 luvulla menin terveys keskukseen lääkärille hakemaan lääkärin todistusta ja lääkäri kysyi, että paljonko kuumetta on ja vastasin 40,3 niin lääkäri ihmetteli, että kuinka olet siinä ihan hyvin voivan näköisenä. Noh, paluu matkalla kotiin hain pizzan :), nyt en syönyt pariin päivään oikein mitään.

Perjantaina kävimme eläinlääkärissä ja Laku sai ensimmäisen rokotuksen, painoa on jo kertynyt 16,8 kg!

Tänään oli ihanan aurinkoinen ilma, mutta tuuli oli kyllä hyytävä. Kaivoin jopa aurinkolasit nenälle, kun lähdin hakemaan miestä lentokentältä. Nämä Raybanit on ostettu n. 15 vuotta sitten :) ja vieläkin kuin uudet.

Jalkaan löysin Tiinan yllyttämä Catebillar kengät monen vuoden jälkeen ja ai että olivat hyvät jalassa. Boyfriend farkut kaivoin myös kaapista. Tässä asussa koiran kanssa lenkille ja miehen haku lentokentältä :)