lauantai 25. heinäkuuta 2015

Puerto Banus

Lomamatkamme alkoi torstai iltana16.7 ja olimme perillä espanjassa lennon myöhästymisen vuoksi vasta puolenyön jälkeen. Haimme vielä vuokra-automme ja yön tunteina hurautimme vielä Benalmadenaan yöksi. Siitä jatkoimme aamiaisen jälkeen Puerto Banusta ja vuokra-asuntoamme kohti. Vuokra-asunnossa on se hyvä puoli, että käytössä on oikea asunto eikä hotellihuone eli aamiaiset ja lounaat söimme kämpillä ja vain illalliset kävimme syömässä ravintolassa. Paras hetki oli se, kun muut vielä nukkuivat, keitin kahvin ja menin ihan rauhassa parvekkeelle syömään aamiaista. Pari viimeistä päivää olivat tosin niin kuumia ettei suorassa auringon paisteessa pystynyt olemaan. Vuokra-asuntomme puutarha on uima-altaan hengenpelastajan mukaan yksi alueen kauneimmista ja helppo uskoa.

Viikon aikana luin vain kolme kirjaa, nukuin hyvin, söin välillä liikaa ja muuten vain nautimme lomalla olosta ilman aikatauluja. Onneksi minulla on vielä viikko lomaa jäljellä, joten kotonakin kerkeää tekemään jotain rästihommia.


Näkymä parvekkeelta alas puutarhaan, ei paha :)
Rantakatua pitkin matkaa keskustaan tuli alle kilometri


 Olihan se "pakko" vierailla myös LV:llä. Siellä tapahtui myös aika ikävä ryöstö. Paikallinen nainen oli sovittamassa huivia itselleen ja samman aikaan joku vei hänen lompakkonsa.
Seuraavassa postauksessa hieman aleostoksia ja asukuvia matkalta.