torstai 27. elokuuta 2015

Armeijanvihreää ja uusi Mulberryn huivi

Oliivinvihreä on yksi lempiväreistäni. Sitä löytyy meiltä kotoa myös sisustuksessa. "Armeija" takki on löytö H&M kesäalesta ja kesällä ostamani Mulberryn huivi sopii siihen mielestäni aika hyvin. Neulehuppari on ostettu lomamatkalla Massimo Dutilta, mutta tajusin ettei se näy kunnolla kuvista. Puserossa on huppu takana ja muutenkin se on tuollainen rento neule ja väri vaalea beige ;)takki- H&M
housut- Lindex
kengät- Converse
paita- Massimo Dutti
laukku- LV
huivi- Mulberry pestyt siveltimet ja sudit kuivumassa


Sottapyttynä sain jo sotkettua uuden huivin kastikkeeseen, mutta sain puhdistettua täysin Marseille saippualla. Kun saippua oli esillä niin pesin myös kaikki meikkisiveltimet ja sudit.

maanantai 24. elokuuta 2015

Pinkkinä uuteen viikkoon

Olen omistanut oman auton nyt 25 vuotta ja tykkään siitä, että pääsen autolla joka paikkaan juuri silloin kun haluan. En ole riippuvainen bussien tai junien aikatauluista paitsi tänään kun auto piti viedä määräaikaishuoltoon. Noh, kerkesin kyllä töihin ja autokin on jo pihassa. Jos asuisimme helsingissä niin käyttäisinkin varmasti bussia, junaa ja ratikkaa työmatkoihin. Työpaikalta kotiin oli tarkoitus palata yhden luistelijamme kyydilla, mutta mieheni olikin tullut hakemaan minua jäähallilta kotiin :)

Mekkokokeilu oli kiva viime viikolla, mutta olipa myös kiva pukeutua ihan muihin vaatteisiin tänä aamuna. housut- KappAhl
pusero- H&M
kengät- Converse
laukku ja huivi- Louis Vuitton

 Näistä alakuvista näkee kuinka ihanan vihreänä puutarhamme vieläkin on.
sunnuntai 23. elokuuta 2015

Last day with Lexington dress

Haastaessani teitä käyttämään viikon samaa asua erilaisilla asusteilla tarkoitin työviikkoa ma-pe vaikka käytinkin viikko-sanaa. Perjantai otti jo koville laittaa sama mekko työpäivän ajaksi päälle, mutta selvittiin ;) Talvella tai viileämmillä ilmoilla tämä haaste olisi helpompi selvittää kun voisi käyttää bleisereitä, neuletakkeja, saappaita, nilkkureita... Tällä helteisellä viikolla asun muutokset olivat lähinnä erilaiset huivit ja laukut.

Ekat kuvat eivät liity asuhaasteeseen mitenkään vaan kuvan orava on kuvattu siskoni pihalla. Heillä on nyt oma lemmikkiorava Pasi, aika suloinen peto :)


Tänään olin myös aamulla jäällä ja vajaan viiden tunnin yöunilla se tarkoitti sitä, että otin puolentoistatunnin nokoset sohvalla heti kotiin palattuani. Vietimme myös treenien jälkeen kahden luistelijani läksiäisiä picnicin merkeissä. Toinen heistä lähtee luistelemaan ammattilaiseksi jääshow:n ja toinen lähtee vaihto-oppilaaksi Kanadaan.