torstai 17. marraskuuta 2016

Sweater Weather Tag- haaste

Sain Satulinna blogia pitävältä Tuijalta 
syksyisen haasteen, jolla on kiva nimikin Sweater Weather Tag. Kiitos Tuija, kysymykset ovat syysaiheisia, mutta kun tuo talvi taas tuli tänäkin vuonna niin tässä vastaukseni vähän myöhässä.

Mikä on lempituoksukynttiläsi?
Meillä on vain muutama tuoksukynttilä vaikka tykkäänkin polttaa syksyisin kynttilöitä. Mieluisin tuoksu taitaa olla vanilja.

Kahvi, tee vai kaakao?
Kahvi ehdottomasti, tykkään aloittaa aamun Nespresson kahvilla. Juon kyllä teetäkin, varsinkin iltaisin hyvän voileivän kera. Lapsena meillä perheessä syötiin aina yhdessä iltapala ja juotiin iltateet. Myös kaakao kuuluu lempijuomiini ja varsinkin jos sen saa tilattua kermavaahdon kanssa.
Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?
En juurikaan, käytän meikkivoidetta päivittäin ja joskus laitan luomiväriä ja toisena päivänä mennään vain aurinkopuuterilla ja ripsivärillä.

Mikä on lempijouluruokasi?
En tiedä kehtaanko edes tunnistaa, mutta en tykkää mistään jouluruoasta. Noh kinkkua voin syödä muutaman viipaleen, mutta laatikot, ei kiitos.

Hatut vai kaulahuivit?
Jos omistaa montakymmentä huivia niin kait se huivit ovat valintani, muutama hattukin kuitenkin löytyy.
Mikä on eniten käytetty villapaitasi?
Vähän sama vastaus kuin yläpuolella. Minulla on erilaisia neuleita ja villapaitoja monta kymmentä. Viime vuosien aikana neuleet muuttuneet laadukkaimmiksi eli suosin kasmiria ja villaa. Jos yksi suosikki pitäisi valita niin se taitaa olla Zaran kasmirneule.
Paras syksyinen kynsilakka?
Minulla on käytössä kynsilakoissa neljä väriä: vaalea beige, kirkas punainen, pinkki ja viininpunainen. Värivalinta ei ole oikeastaan kiinni vuodenajasta enemmänkin fiiliksestä tai asuista.

Syksyn lempihajuvetesi?
Miss Dior on lempituoksuni jota käytän ympäri vuoden, mutta muutama vahvempi tuoksu myös löytyy kaapista ja niitä käytän vain syksyllä ja talvella. 


Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset?
No ei kumpikaan, mutta punaiset huulet kyllä tietyn asun kanssa.


Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?
Uskallanko edes tunnustaa, mutta en ole ikinä katsonut kokonaista jalkapallopeliä kokonaan eli se lahtikasaan hyppiminen olisi taatusti ainakin hauskempaa.


Pillifarkut vai legginsit?
Pillifarkut


Nilkkurit vai UGGit?
No ne rumat Uggit, olen niin kylmäjalkainen, että lämpimät jalat menee tyylikkyyden edelle.


Paras tv-ohjelma tänä syksynä?
Sorjonen (piti katsoa samantien Yle Areenasta koko kausi), Nousuvesi ja tietenkin kaikki aivot narikkaa eli eri kaupunkien Täydelliset naiset.


Biisi, joka saa sinut uppoutumaan syysfiiliksiin?
En osaa tähän valita mitään biisiä :(


Millainen syyssää tämänhetkisessa asuinpaikassasi vallitsee?
Pilvinen, lumiloskaa piha täynnä ja pakkasta taitaa olla nimeksi.


Mikä on parasta syksyssä?
Ruska, kirpeät pakkasaamut, isot kaulaliinat ja lämpimät neuleet.