torstai 2. lokakuuta 2014

Halpa >< Kallis

Ostin viime vuonna laivalta tämän Shiseidon sudin meikkivoiteen levitystä varten. Olen ennen käyttänyt sormia, mutta kyllä sudilla saa mielestäni tasaisemman jäljen + meikkivoidetta kuluu huomattavasti vähemmän. Viime viikolla tilasin tavaraa H&M:ltä ja päätin kokeilla heidän sutia. Tässä tapauksessa halpa on kyllä yhtä hyvä kuin kallis. En huomaa käytössä mitään eroa, karva yhtä pehmeä, sudista saa hyvän otteen vaikka sudeilla on pituus eroa.

Eli halpa 9,90 € on tässä tapauksessa yhtä hyvä kuin kallis n. 30 €
keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Vihreää

Olen jo muutaman vuoden ajan tykännyt kovasti tällaisesta oliivin vihreästä. Meiltä löytyy sisustuksestakin tätä väriä. Muutenkin omasta vaatekaapistani löytyy enemmän vaaleita ja murrettuja värejä kuin mitään kirkasta.

Ihanaa kun ollut niin lämmin, että on pärjännyt jopa ilman ulkotakkia (ainakin jos liikkuu autolla). Aamulla kyllä koiran kanssa lenkkeillessä minulla on jo ollut hattu, talvitakki ja hanskat kädessä tiiviisti.

Ostin nämä reisitasku housut viime kisamatkalta Hämeenlinnan H&M:stä ja shaalineule taas ostos Zarasta ja tässä kyllä halpuus houkutteli 19 €

neule- Zara
silkkipaita- Zara
housut- H&M
nilkkurit- Global Stockmann
huivi- Louis Vuitton


maanantai 29. syyskuuta 2014

Vapaapäivä taksikuskina

Viikonlopun kisoista väsähtäneenä heräsin vapaapäivään vasta kello 10.15, samantien koiran kanssa lenkille ja pikainen aamupala. Iltapäivällä ajoin Espooseen jäähallille (eihän sitä vapaapäivää voikkaan muualla viettää) testiä varten, sitten takaisin kotiin Hyvinkäälle. Pikainen ruokatankkaus ja koska tänään oli meidän perheen kuljetusvuoro niin tytöt autoon ja treeneihin Järvenpäähän.

Tyttöjen treenit kestivät kolme tuntia ja päätin käyttää ajan käymällä Stockmannilla. Ostoslistalla oli uudet mustat korkokengät ja ajattelin hyödyntää -20% alekupongin. Keskustan Stockkalla oli mielestäni huono valikoima, asiakkaita paljon ja aivan liian vähän myyjiä! Päätin poiketa vielä paluumatkalla Jumbon kautta ja onneksi Jumbon kenkäosaston myyjä pelasti päivän ystävyydellään :)
Nyt harkinnassa kahdet mustat kengät, jotka myyjä lupasi tilata Jumbon myymälään.

Jumbon vierailun jälkeen yhden pysähdyksen tankkauksella kohti Järvenpäätä, tytöt kyytiin ja koiran kanssa iltalenkille. Laskin, että ajoin autolla vapaapäivän aikana melkein 300 kilometriä :)

Tällä asulla tänään auton ratissa