lauantai 6. toukokuuta 2017

Yöpuvunhousut ja pellava

Tänä kesänä tulee pellavaa näkymään entistä enemmän katukuvassa. Itselleni mieleinen materiaali, ei hiosta, luonnonmateriaali ja helppo pakata esim. matkalle mukaan kun on jo valmiiksi ryppyinen ;) Näitä "yöpuvunhousuja" on näkynytkin jo kauemmin katukuvassa. Itse ihastuin näiden housujen värimaailmaan ja farkkutakkeja näkyy varmasti kesällä vielä viime vuotta enemmän.


pellavapaita ja housut- KappAhl
farkkutakki- H&M
kengät- Vagabond

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Asuja Vappuun, kaivataan apuja valintaan

Muistan kuinka aina lapsena saimme Vapuksi uudet puukengät. Odotimme myös jännityksellä säätä, onko niin lämmintä, että saamme laittaa valkoiset polvisukat uuden kesämekon kanssa. Nyt ei polvareilla tarkene, mutta onneksi huomiselle on luvattu jo hieman lämpimämpää säätä. Lähdemme vain perheen kesken Vappu brunssille ja valikoin erilaisia asuja huomiselle. Antakaahan mielipide, että millä asulla huomenna brunssille mennään.

Kaikki vaatteet DOPP, Helsingin liikkeestä.

Asu 1.
TallennaTallenna paita- Ajlajk
housut- InWear
laukku- Saint Laurent
kengät- Högl
käsikoru- Hérmes
korvakorut- Rubens
kello- Guess
helminauha- House of Elliott

 Asu 2.

Tässä sama paita rennommilla housuilla ja tennareilla ja asu muuttuukin aivan erilaiseksi tyyliltään. (tässä asussa en lähde brunssille, on vain esimerkkinä, että paidan kukista voikin napata aivan muunvärisen alaosan)
   
paita- Ajlajk
housut- InWear
vaaleansiniset housut- H&M
tennarit- Louis Vuitton
huivi- Kashmirneule.com (saatu blogin kautta)

 Asu 3.
housut- InWear
paita- Ajlajk
huivi- Louis Vuitton

Minkä asun sinä valitsisit brunssille?