perjantai 29. toukokuuta 2020

Kukkahousuillla viikonlopun viettoon

Tämä viikko olikin sitten sellaista hullunmyllyä ja tunteiden vuoristorataa, että toista samanlaista ei vähään aikaan kaivata. Sain tiistaina tiedon, että kesäleirini onkin peruttu Holiday Club Saimaalla. Leirille oli tulossa yli 120 luistelijaa ja mukaan tulevat vanhemmat ja perheet. No sitten äkkiä puhelua valmentajakolleegoille ja mietintää uudesta paikasta. Sain kuin sainkin jäät järjestymään Pajulahden Urheiluopistolta (olen muuten opiskellut siellä liikunnanohjaajaksi 1989-1992).

Tietokoneen ja laskimen ääressä on nyt vietetty pari päivää ja tehty uudet leirit, ilmoittautumiset ym. Mietinkin, että jatkossa pitää pyytää jonkin näköinen sanktio mikäli leiri perutaan näin lähellä ajankohtaa, minulta meni ainakin kahden viikon työtunnit leirin järjestämiseen joka ei sitten toteudukkaan :(

 Löysin nämä trikoohousut Zarasta viime viikolla ja olihan ne pakko ostaa kesäpäivien iloksi. Ja keltaisten tennarien kaveriksi ostetut vihreät tennarit ovatkin aivan samaa väriä housujen vihreän.kanssa.

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Korona väsymys ja viikonlopun asut

En tiedä onko muilla niin, että tämän Koronan aikana huomaa, ettei saa oikein mitään aikaiseksi. Juu maalasinhan minä makuuhuoneen seinän, mutta tällä hetkellä tuntuu, että viikonloput menee vain palautuessa viikosta ja minullahan on tällä hetkellä vain personal trainerin työ eli kaikki valmennustunnit puuttuvat arjesta. Pitääkin vähän aikatauluttaa omat viikot syksyllä niin, että suurin osa viikonlopuista pysyisi vapaina. Olen tunnetusti hieman huono sanomaan EI. Viime sunnuntain hihhuloin koko päivän yöasu päällä ja toisaalta sekin on ihan mukavaa. Eilen kävin hierojalla ja tämä päivä onkin mennyt ihan vain tekemättä mitään. Illalla pitäisi vielä suunnitella muutat kuntosaliohjelmat huomisille asiakkaille.

 Kuvissa tämän viikonlopun asuja. Tykkään niin kovasti kun saa taas käyttää mekkoja. Tällä hetkellä tuntuu, että liian usein tulee vain lähdettyä töihin trikoissa.