torstai 19. syyskuuta 2013

Päättömiä kuvia torstailta

Taitaa syksyinen väsymys tai flunssa painaa päälle, olen kahtena aamuna herännyt vasta klo 10-10.30 ja vielä olisi nukuttanut. Tulevan viikonlopun vapaat menevät Vierumäen Urheiluopistolla. Siellä koulutamme uusia luistelukouluohjaajia koko viikonlopun ajan.

Oletteko jo maistaneet Hopeatoffee karkkeja, olivat siis hyviä.


untuvatakki- Noom
neule- Massimo Dutti
paitapusero- sama kuin tiistain asussa
huivi- Benetton (pelastettu kirpparikassista)

Ruskeissa saappaissa oli nilkan nahassa pienet rypyt ja olisin palauttanut saappaat tai vaihtanut paria. No, tätä kokoa ei enää löytynyt Eccon maahantuojalta ja kun Willassa on hintahulinat ja My Way kaupassa on tarjouksena, toiset kengät -50% niin hain samat saappaat myös mustana :)

tiistai 17. syyskuuta 2013

tiistai 17.9.13

Asukuva onkin tältä päivältä hieman virallisempi, kävimme nimittäin mieheni kanssa pankkiasioilla ja tarkoitus oli myös lounastaa yhdessä, mutta asioissa kestikin kauemmin eli meidän lounas ns. pikaversio. Mies lähti Subwayn patongin kanssa töihin ja minä piipahdin Hesburgerissa wrap "aterialla".

Musta takki on hyvä esimerkki siitä, että kun ostaa laadukasta vaatetta niin se on käyttökelpoinen vielä vuosienkin kuluttua. Takki taitaa olla jo 10 vuotta vanha :)huivi- LV
laukku- Gucci
takki- Basler
housut- Mac
pusero- Taifun

maanantai 16. syyskuuta 2013

maanantai 16.9 asukuva

Tällä asulla alkoi tämä syyskuun viikko. Töihin takiksi vaihtui maihari ja laukkuksi Neverfull. Tämä villakankainen rento villakangastakki tulee varmasti näkymään kuvissa paljon. Ostin takin talvi- alesta, mutta huomasin, että samaa takkia myydään Zarassa tänäkin syksynä. Huppu tekee takista mielestäni kivan rennon.

takki- Zara
villahuivi- Mulberry
neule-  Customized
housut- H&M
tennarit - Converse
laukku- LV

sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Lähes täydellinen viikonloppu

Lauantai aamu pärähti käyntiin klo 5.50, aamiaisen nauttiminen ja sitten autolla ajomatka kohti Helsingin jäähallin kirpputoria. Auton sai todella kätevästi sivuovien eteen ja siihen se sai jäädäkkin koko päiväksi. Sain myytyä vaatteita 3-4 Ikea:n sinistä kassillista ja saaliina yli 200 € ja menetyksenä yksi varastettu Benettonin villainen kaulaliina. Toivottavasti varas saa kaulaansa järkyttävän allergisen reaktion. Pitihän minun tietenkin kierrättää rahat saman tien eli kirpparilta ostin Arabian voi pytyn ja Hyvinkäällä pyörähdin Willassa ja löysin paksuihin pohkeisiini mahtuvat Eccon talvisaappaat :), tyttärelle 2 farkut H&M:ltä (ostaessasi kahdet farkut niin toiset -50%)

Pähkäilin saappaiden värin kanssa (musta/ruskea) ja päädyin ruskeaan, koska vastaavanlaiset mustat jo löytyvät ja suurin osa laukuistani on ruskeita.Illalla vierailimme vielä tulevassa :) kodissamme eli siinä omakotitalossa jonka ostamme, kun tämä rivari on myyty. Vierailu venyi 3 tuntiseksi ja kesti pari viinilasillista. Onpa mukavia ihmisiä, olemme heidän kanssa varmasti tekemisissä vielä oston jälkeenkin.

Tänään käväisin Lindexillä ja löysin täydellisen värisen ja mallisen paidan itselleni ja ale- hintaan 15 €