sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Pitsimekko oliivinvihreällä neuletakilla

Valkeakosken leirit ovat tältä kesältä pidetty ja sainkin pitää ihanat neljä vapaapäivää ennen kuin suuntaan huomenna Kouvolaan vielä kahdeksi viikoksi leireilemään. Ja voin sanoa, että nämä vapaapäivät tulivat kyllä tarpeeseen.

Torstai meni aivan löhöillessä ja palautuessa leirin jäätunneista. Perjantaina kävin ystäväni kanssa baarissa (edellinen baari-ilta ollutkin kevättalvella) ja lauantai päivä vietin tyttären kanssa vain oleillen ja illalla katsoimme useamman Modernin perheen jakson ja nukuin hyvät yöunet. Tänään istuskelin koko päivän pihalla auringosta nauttien ja tulihan sitä väriäkin pintaan ihan kiitettävästi.

Lauantai päivän asuksi valikoitui sama asu kuin perjantaina baariin, vain villatakin väri vaihtui. Sain ilmoituksen Andiatan -50% alesta sähköpostiin ja kun pidin leiriä Valkeakoskella niin soitin Andiatan liikkeeseen, varasin neuletakin ja maksoin sen samantien netin kautta ja sain sen haettua viime viikolla. Tässä neuletakissa on yksi lempiväreistäni eli oliivin vihreä. Pitsimekko on yllätys aleostos Espritin alesta.

mekko- Esprit
neuletakki- Andiata
laukku- Gucci