perjantai 25. maaliskuuta 2016

Viikonloppu Helsingissä ja hotelli Paasi

Viikko sitten aamujäiden jälkeen ajelin kohti helsinkiä ja tapasin siellä Hennan ja pari muuta ystävää. Kävimme hieman ostoksilla (tietenkin käynti espan LV:lla oli pakollinen), lounaalla helpossa Vapiano:ssa ja sen jälkeen ajoin autolla kiireesti kohti hotelli Paasia. Meitä odotti ihana historian havinaa täynnä oleva hotelli Hakaniemen rannan tuntumassa. Tulimme mieheni kanssa hotellille eri aikaa ja meidät molemmat otettiin vastaan oikein ystävällisesti. Lauantai iltana myös hotellin edessä olevat parkkipaikat ovat klo 16:sta jälkeen ilmaiset (tämä kun ei ole itsestäänselvyys helsingissä)


Tässä hotellin aulan kirjastossa lukisi mielellään iltapäivän lehdet tai nappaisi kainaloon oman kirjan, baaritiskiltä lasillinen viiniä tai kahvia ja siirtyisi kirjojen maailmaan pehmeistä sohvista nauttien.


Hotellin aula


Värittömyydestä ei voi ainakaan tätä hotellia moittia ;)

Huoneemme sijaitsi hotellin ns. vanhassa osassa. Ihanat vanhat käytävät, ovien päällä paikan historiasta kertovat kuvat.

Meidän huoneemme
Huoneen tapetti on kunnianosoituksena Georg Rieksin tapettitehtaalle joka on myös toiminut Siltasaaressa. Tapetissa on käytetty vaikutteena Hakaniemen historiaa, onhan siellä toiminut mm. sirkus..

 Kylpyhuone oli yksinkertaisen tyylikäs mustavalkoisine laattoineen.


Pääsiäisyllätys huoneessa :)Illalla kävimme Kansallisteatterissa katsomassa näytelmän Hirttäjät. Kyseessä oli farssi ja nauraa saikin, mutta ehkäpä odotimme mieheni kanssa näytelmältä vielä hieman enemmän.  Teatterin jälkeen menimme illalliselle Gastone ravintolaan Korkeavuorenkadulle. Aivan ihana miljöö, hyvä ruoka, hyvä palvelu, voin todellakin suositella.
Hotellista uloskirjautumisen jälkeen mieheni lähti hakemaan koiraamme hoitopaikasta ja minä jäin kaupungille kiertelemään.

Jos reitti vaan vie Tillander liikkeen ohi niin käyn aina katsastamassa heidän ikkunan, on aina kivasti laitettu.


keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

My Chanel Collection

Ajattelin päivittää myös Chanel kokoelman kuvat ajantasalle. Ja tässä olisi myös myytävänä yksi laukuistani.


Chanel musta PST caviar nahalla
Chanel beige GST caviar nahalla
Chanel musta Jumbo caviar nahalla
Chanel beige Medium lampaannahalla
Chanel musta Mini lampaannahalla


Chanelin rintakoru, ostettu Designer Wish Bags  sivuston kautta.Kun myin YSL:n lharmaan laukun niin päätin ostaa Minin takaisin ja se sattuikin sopivasti kun Hennalla oli sellainen myytävänä.

Tämä Chanel GST caviar nahalla myytävänä, mukaan aitouskortti ja dustbag, osttettu Inseller sivuston kautta eli taatusti aito, HP 2250 €. Mikäli kiinnostuit niin lähetä meiliä osoitteeseen mankka67@gmail.com niin voin lähettää lisäkuvia ja kertoa enemmän laukusta.


sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

HOUSE OF ELLIOTT showroom lukijapäivä 9.4.2016

Kaivelkaapa kalentereita lukijani ja ystäväni esiin ja merkatkaa 9.4 iltapäivä varatuksi. Nimittäin lauantaina huhtikuun 9. päivä minulla olisi ilo kutsua teitä ystävät ja lukijat katsastamaan
House Of Elliott tuotteita heidän showroom:lle. Tarjolla olisi privaattishoppailua ja shamppanjan saloista kertova luento pikkusuolaisen kera. Mukaan mahtuu 20 henkilöä eli mikäli kalenteristasi löytyy vapaata 9.4 niin laita minulle sähköpostia ja varaa paikkasi. Showroom sijaitsee Meritullinkatu 4 B 28, 00170 HKI
mankka67@gmail.com

Iltapäivän osallistujat saavat lisäksi -20% alennuksen ostoksistaan tai pienen lahjan mukaansa.

Itselläni on House of Elliott helmikoruja aikamoinen määrä ja laatuun olen ollut erittäin tyytyväinen. Alle 50€ koruille luvataan puolen vuoden takuu ja siitä kalliimmille koruille vuoden takuu. Helmikoruissa käytetyt helmet ovat aitoja makeanveden Biwa- helmiä.

http://www.houseofelliott.fi/aidot-korukivet-ja-helmet/