tiistai 17. maaliskuuta 2020

Kysytään ja vastataan

Erilaisia kysymys postauksia on minusta aina kiva lukea ainakin muiden blogeista. Näin tämän postauksen Jonnan blogissa Keyword: Love
 ja ei kun vastaamaan ...

1. Millainen oli lapsuutesi kotisi?
Minulla oli ihana ja turvallinen lapsuuden koti. Äitini oli ns. kotiäiti ja passasi meidät siskoni kanssa täysin pilalle. Meillä oli aamiaiset katettu joka aamu valmiina, ikinä lapsuuden kodissani ei ollut epäsiistiä, puhtaat vaatteet odottivat kaapissa ja saimme nauttia äitini ihanista ruoista. Isäni oli yrittäjä ja teki pitkää päivää ja vuotta. Tulimme hyvin toimeen (kiitos isäni ahkeruuden) ja matkustimme jo 70- luvulla ulkomailla joka ei ollut todellakaan tavallista tuohon aikaan.
Asuimme isäni rakennuttamassa omakotitalossa ja naapurustossa asui paljon muitakin lapsia. Minulla on vuoden nuorempi sisko, mutta emme esim. leikkineet pienenä lainkaan yhdessä.Mitä harrastit lapsena?
Äitini vei meidät siskon kanssa voimisteluun ja siirryin taitoluistelun maailmaan 8- vuotiaana ja sillä tiellä ollaan edelleen :)
Kävimme yläasteikäisinä myös paljon laskettelemassa Messilässä ja sinne äitimme vei meidät useamman kerran viikossa.3. Kaunein kukka?
Pioni ulkomuotonsa vuoksi ja Kielo (se tuoksu mikä kielosta tulee kotiin).
4. Mikä elementti?
Vesi, rapu olen horoskoopiltanikin.

5. Oletko optimisti vai pessimisti?
Ehkä kumpaakin tietyllä tavalla. Vanhempana olen yrittänyt ottaa oppia tyttäreltäni, hän aina ilmoittaa ettei kannata murehtia asioita etukäteen.

6. Oletko aamun- vai illanvirkku?
Tätäkin postausta kirjoittelen puolenyön jälkeen eli siinäpä se vastaus taisikin tulla.

7. Unelmamatka?
Olen aina haaveillut safarista Afrikassa. Olisi ihana nähdä villieläimet omassa elinympäristössään ja vapaana.

8. Milloin ostit jotain itsellesi ja mitä se oli?
Jos ruokaa ei lasketa niin tilasin Yvetteltä itselleni uusia treenivaatteita.


9. Lempikaupunkisi kotimaassa?
Kyllä se varmaan on kotikaupunkini Lahti. Aina kun sinne menen äitiäni tai siskon perhettä katsomaan niin paikasta tulee kyllä muistot mieleen ja jotenkin nostalginen olo.

10. Kolme elämäsi kauneinta asiaa?
Ykkösenä tietenkin upea, oma tytär joka saavutti juuri täysi-ikäisyyden. Hämmästelen aina kuinka aikuismaisesti hän osaa jo käyttäytyä ja kuinka fiksuja nykyajan nuoret ovatkaan.

Oma koti jossa viihdyn. Ei ole mistään sisustuslehdestä, mutta koti on juuri minulle hyvä.

Valmennus eli olen ylpeä millä tavalla kohtelen valmennettaviani ja kuinka pärjään yrittäjänä seuraten isäni suuria saappaan jälkiä.