perjantai 25. marraskuuta 2016

Uusi työpaikka ja vanhuuden silmälasit

Ja se uusi työnantaja on varsin mahtava persoona eli minä itse. Olen tehnyt pari viikkoa sitten osittain aika raskaankin päätöksen ja irtisanouduin vakituisesta työpaikastani. "Mutta en mä näitä hommia lopeta" eikös joku mainoksen lottovoittajakin näin sanonut :) Työllistän siis itse itseni oman toiminimeni kautta. Joku (esim. oma siskoni) kommentoi, että "Ootko sä nyt ihan varma päätöksestäsi"? Millä maksat lainat? Riittääkö sulle töitä? ...

Olen henkilönä sellainen, että isojenkaan päätösten teko ei kestä kauaa. Tässä irtisanomisessani ja päätöksen vaikeudessa ajattelin ainoastaan luistelijoitani. Olenhan osan kanssa tehnyt töitä jo seitsemän ja puoli vuotta. Kyllä siinä kyynel jos toinenkin vierähti sekä omalle että luistelijoiden poskille kun päätökseni kerroin.

Oma isäni oli koko työelämänsä yksityisyrittäjä, joten tiedän etten helppoihin saappaisiin ole astumassa ja minullekin on monenmoista työpaikkaa kerennyt elämäni varrella kertyä.

Lähetin muutama päivä sitten mainostekstiä itsestäni eri seuroille ja oli kiva huomata, että aamulla oli jo useampi viesti sähköpostissa eli varmaan tuntitöitä, sijaistuksia löytyy ja olen sitä mieltä että hyvä löytää aina töitä. Meillä onkin sitten vuoden alusta perheessä kaksi yrittäjää. Itselläni tulee ensi vuonna vuosia täyteen 50 eli onkohan tää jonkinlainen viidenkympin villitys.

Ulkonäön lisäksi myös silmien näkö on heikennyt aikamoista tahtia eli vihdoin ja viimein sain itseäni niskasta kiinni ja kävin tilaamassa I love me messuilta Synsamin osastolta itselleni moniteholasit. Hyvin yksinkertaiset sangat olivat valintani ja värinä tietysti ruskea ja Chanel :) :)


24 kommenttia:

 1. Onnittelut rohkeudesta ja onnea uudelle yritykselle!
  Lasit sopivat sinulle kauniisti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, muutama yöuni jäi kyllä asiaa pohtiessa hieman vähemmälle nukkumiselle.

  VastaaPoista
 3. Vaude! Rohkea päätös! Hurjan paljon tsemppiä <3
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
 4. Onnittelut uudelle yritykselle.
  Tosi kauniit lasit. Itsekin hankin noin kuukausi sitten uudet lasit.
  Sankojen valinta on aina yhtä vaikeeta. Silmäaseman myyjän kanssa ja
  monien sankojen jälkeen löysin tosi hyvät kehykset.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle oli valittuna kolmet sangat valmiiksi ja nämä olivat yhdet niistä :) Kävin kyllä valikoiman läpi, mutta nämä olivat parhaat!

   Poista
 5. Onnea yrittäjälle! Olet upea & rohkea nainen. Kyllä elämä kantaa.

  VastaaPoista
 6. Onnea yrittäjyyteen! Se on rohkeaa ja ihailtavaa. Itse tein saman liikkeen tässä kuussa, kun täytin 40 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina, toivottavasti tämä lähtee tästä käyntiin.

   Poista
 7. Onnea ja tsemppiä uudelle yrittäjälle! Rohkea ja upea nainen olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Palaan näihin viesteihin mikäli usko loppuu :)

   Poista
 8. Onnea molemmille! Kirjoitin juuri eilen blogiini pitkiä ajatuksia yrittäjyydestä, niitä positiivisia! Ja tosiaan, tein saman tempun 50-vuotiaana enkä ole toistaiseksi katunut päivääkään!

  VastaaPoista
 9. Hienoa! Mikään ei ole parempaa kuin olla yrittäjä eli itsensä herra:) tsemppiä sinulle, pärjäät varmasti! Nähdään, Kata

  VastaaPoista
 10. Paljon onnea uuteen! Olet rohkea!
  Stailit silmälasit! Munkin tekisi mieli hankkia, toisessa silmässä näkö on ollut pitkään -1,5 ja toinen on ollut normaali. Nyt normaaliin tulee ikänäköä, mutta tuo -1,5 ei ole ainakaan huonontunut ja silmälääkäri sanoi, että mikään välttämättömyys ei ole hankkia rillejä. Mutta I love me -messuilla tuli soviteltua ja voi, miten paljon olisi hyvännäköisiä ja tyylikkäitä, ihan vaikka vaan sitten "näyttäytymis"laseiksi.

  Teilläkin on näköjään jo joulua esillä, onneksi en ole ainut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tunnustaa, noi koristeet ovat olleet kaapin päällä koko kesän :) :) En nimittäin ole pätkäkään jouluihminen, tytär taisi nuokin koristeet kaapin päälle nostaa.

   Poista
 11. Rohkeaa ja hatunnosto sinulle! 💜

  VastaaPoista
 12. Onnittelut isosta päätöksestä! Vaatii rohkeutta tehdä hyppy yrittäjyyteen.

  Mulla on käynyt päinvastoin, vuosien tempoilun jälkeen olen rauhoittunut tekemään omaa työtäni edelleen. Viidenkympin juttuja sekin ehkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka, minäkään en varsinaisesti onneksi vaihda ammattia, siihen tulee vain oma vapaus valita milloin tekee ja missä.

   Poista
 13. Onnea isosta ja rohkeasti päätöksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna <3 Olenkin aina ollut sellainen hullunrohkea.

   Poista

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.