perjantai 16. elokuuta 2019

Hemulimekko

No huh huh, mitä kaikkea onkaan tapahtunut sitten edellisen postauksen. Ennen Thaimaan matkaa kaikki oli loistavasti parisuhteen osalta, matkan aikana kerettiin eroamaan ja nyt sinkkuelämää vietetty kohta kolme viikkoa. Ei tullut sitten sitä kolmatta lomamatkaa yhdessä. Ei se ole tyhjästä temmattu, että vasta lomalla tutustut toiseen kunnolla.

 Työt ovat taas alkaneet ja olipa ihana taas nähdä luistelijoita monen kuukauden tauon jälkeen.

 Huomenna pääsen Yvetten ja Martinan treeniaamuun, katsotaan olenko aivan kuollut sen jälkeen. Treenaamassa olen käynyt ahkerasta kesätauon jälkeen ja paino pysynyt edelleen siinä minne se on saatu putoamaan enkä todellakaan anna sen enää nousta. Oma olo niin paljon energisempi ja mukavaa kun vaatteet istuvat paremmin eivätkä purista joka paikasta. On ollut jännä huomata vaatekaupassa, että tottumuksesta tulee edelleen valittua niitä XL/L koon vaatteita ja sitten sovituskopissa huomaa, että nehän ovatkin isoja itselle. Ei näe itseään vielä uudessa koossa.

 Tähän oliivinvihreään (joka ollut vuosia lempivärini) mekkoon ihastuin Marjaana Lehtisen https://paljonrakastettavaa.blogspot.com päällä ja hetihän se oli KappAhl:sta käytävä ostamassa. Tytär tosiaan kommentoi, että "Ai toinen Hemuli- mekko"
Mekko on reilua kokoa, minulla päällä siis koko S !!!

 Tykkään erityisesti siitä, että mekko on tarpeeksi pitkä. Tänään takkina farkkutakki, mutta odotan jo innokkaana nahkatakki + maiharit versiota.


 mekko- KappAhl
farkkutakki- H&M
tennarit- Thaimaa