Minä


Olen kesällä maagiset 50 v. täyttävä aikuinen, yrittäjä ja äiti, perheeseeni kuuluu mies ja yksi tytär (15 v.). Olen ammatiltani taitoluisteluvalmentaja ja koulutukseltani liikunnanohjaaja. Liikunnanohjaajan töitä en ole tehnyt päivääkään vaikka valmistumisestani on jo 22 vuotta. Vaikka olenkin koulutukseni ja ammatin puolesta liikunnan parissa niin liikun omaksi ilokseni ja olen todellinen kausiliikkuja. Välillä innostun liikkumaan "hulluna", mutta sitten menee taas useampi kuukausi chillaten. Pump tunnit ovat lähellä sydäntäni mikäli saan kammettua itseni liikunnan pariin. Berninpaimenkoira Laku sentään pakottaa lenkille 1-2 krt/pvä.

Kun sanotaan, että on laukku-ja kenkäihmisiä. Minä olen siis todellakin laukkuihminen eli varastossa on aivan liikaa laukkuja, mutta ovat malliltaan ja materiaaleiltaan ns. ikuisia. Onneksi tuosta tyttärestä tulee mahdollinen käyttäjä muutaman vuoden päästä. Huiveja pidän myös päivittäin, ilman huivia on olo alaston (kesähelteillä tietty ilman tai vain ohut silkkihuivi kaulalla), jäällä kääriydynkin sitten aina suhteellisen paksuun kaulahuiviin. Vaatteita minulla on vaikka koko kaupungin asukasmäärälle, mutta moni vaate on esim. 10-15 vuoden takaa eli ostan aika klassisia vaatteita. Kierrätän vaatteita kirpparin kautta ja löydän myös usein itselleni vaatteita/asusteita erilaisilta kirppareilta. Vaikka minulla on paljon vaatteita niin ostan todella harvoin vaatteita tai asusteita normaalihinnalla, paitsi tietenkin ne LV laukut :) Niitäkin tosin on ostettu suurin osa käytettynä eli aika paljon halvemmalla uusiin verrattuna.

Blogissa paljon asukuvia ja ihan yleistä höpinää. Asiat joista blogissa kirjoitan ovat  kepeitä,  syvällisiä pohdiskeluja tuskin pääsette lukemaan. Matkustelu on lähellä sydäntä eli matkakuvia tulee jonkin verran.

Irtokarkit ja jäätelö ovat paheeni. Ruokapostauksia ette tule blogissa näkemään, koska en ole mikään innokas leipuri tai kokki.

palaute ja yhteydenotot:
mankka67@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit ja kiitos viestistäsi.