sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Viikonloppu ja asukuvia kirsikkapuiden katveessa

Työ viikko loman jälkeen alkoi edelleen hieman flunssaisena, mutta onneksi viikon lopun jälkeen tuntuu että sekin on jo selätetty.

Viikolla ja lauantaina kävimme useampaan otteeseen päivittämässä tyttären vaate varastoa. Pituutta on tullut vuoden aikana toista kymmentä senttiä! Kohta jään  meidän perheen lyhyimmäksi. Luulen, että tytär porhaltaa yli 170 cm pituuteen.

Kirsikka puut ovat tällä hetkellä kauneimmillaan ja kävimmekin ottamassa muutaman kuvan Hyvinkään keskustan läheisyydessä olevassa puistossa.


Ihanaa, vihdoin pääsee käyttämään suomessakin Sarajevon kisamatkalta Münchenin kentältä löytämiäni Guccin laseja. Guccin liikkeen myyjä oli oikein mukava nuorimies ja tiesi monta suomalaista kaupunkia ja monta SM-liigan joukkuetta (vedonlyöjä). Lomamatkalla lasit olivat toki ahkerasti päässä, en mukana olleita toisia laseja edes käyttänyt kun nämä ovat niin kevyet päässä.paita- Zara
housut- H&M
kengät- Converse
huivi- Mulberry
laukku- LV Tikal PM
aurinkolasit- Gucci

 Eipä tuo tytär kovin mielellään näitä kuvia ota. "Äiti äkkiä nyt", "Oota tuolta tulee ihmisiä", "Nyt tulee auto", "No niin nyt riittäää". Nämä lauseet tulivat kuvaajalta näiden muutaman kuvan aikana :)


takki- Lindex
mekko, kengät- Zara
huivi- LV
laukku- Chanel

Tässä Zaran mekko ilman takkia tai huivia.
 Sunnuntain rentoa asua, kun kävimme syömässä.

paita- Zara
housut- Seppälä
neuletakki- Gant
kengät- H&M