lauantai 11. heinäkuuta 2015

Vihatuin kotiaskare, viikonlopun asukuvia ja Pionit maljakkoon turvaan

En teistä muista tiedä, mutta itselläni se vihatuin askare on ikkunoiden pesu. Nyt tuli tähänkin asiaan muutos, ostin meille Kärcherin koneen, jolla ikkunoiden pesu sujuu huomattavasti helpommin kuin perinteisellä tavalla. Suihkutetaan pesuharjassa kiinni olevasta pesupullosta aine ikkunaan, levitetään ja sen jälkeen akkukäyttöisellä koneella imetään vedet ja liat lastan kautta pulloon.

Käy myös peilien pyyhkimiseen, niitä meinaan löytyy meiltä ja ovat välillä vähemmän kivannäköiset kun Laku on hieman ravistellut itseään niiden edessä.

Vaikka aurinko tänään paistoikin niin mekoksi valikoitui musta trikoomekko, jalassa eilen ostetut nahkaiset Espadrilles kengät. Kengistä tuli mun uudet suosikit, ovat kuin nahkahansikas jaloissa.
Eilinen menikin päinvastaisissa väreissä eli päällä valkoista ja beigeä.
paita- Lindex
vyö, laukku, bandeau ja käsikoru- Louis Vuitton
sandaalit- Marc O Polo
housut- Zara


Meillä Pionit kasvavat sitä vauhtia, että päätin pelastaa osan maljakkoon ihastuttamaan kun eihän niitä tuolla sateessa kukaan pääse ihailemaan. Valkoisissa Poneissa on tosi voimakas tuoksu.Puutarhan muut pinkit kukat, älkääkä kysykö mitä lajia, ei mitään havaintoa.

torstai 9. heinäkuuta 2015

Mini Chanel flap bag

Niinkuin edellisessä postauksessa kerroin niin olen työhullu, nyt kesälomastakin olin 10 päivää pitämässä taitoluisteluleiriä Valkeakoskella ja yksityistunteja tuli pidettyä yksi jos toinenkin. Päätin "sijoittaa" nämä yksityistunti rahat vintage laukkuun. Ostos oli Mini Chanel kultaisilla metalliosilla. Näissä vintage malleissa lukot ovat kyllä oikeasti kullattuja :)Lähdimme käymään äidilläni Lahdessa ja hänelle tuliaisina Pioneja omasta pihastamme.
Tämä vaaleanpunainen Bandeau huivi on kyllä uusin suosikkini.
paita ja ballerinat- H&M
neule- Repeat
housut- Zara
huivi- LV
laukku- Chanel

Kauneus, meikkaus, rahankäyttö ja Fashion & Beauty Forum, arvonta

Kuten lähimmät tai minut paremmin tuntevat tietävät olen aikamoinen sosiaalisessa mediassa notkuja ja Facebookin kautta olen liittynyt erilaisiin ryhmiin. On laukkuforumia, kirppareita ym. Yksi mieleinen sivusto  on aika vähän aikaa sitten perustettu Fashion ja Beauty Forum, alla linkit sivuille

suljettu sivusto johon pyydetään liittymistä:
Fashion & Beauty Forum

avoin sivusto:
Fashion & Beauty ForumRyhmä ns. suljettu ryhmä, mutta sinne voi hakea kaikki facebookin käyttäjät, joilla on omalla nimellään oleva profiili. Jäseniä sivustolla on tällä hetkellä peräti 1767 ! Sivustolla voi vapaasti keskustella kaikesta kauneuteen, muotiin, meikkaukseen ja hyvinvointiin liittyvästä. Keskusteluja on käyty lisäravinteista, omista suosikkituoksuista, meikkauksesta, meikkivinkeistä, pyydetty apuja juhla-asun valintaan, hiusten hoidosta, jaettu infoa alennuksista ja kaikesta muustakin mahdollisesta mitä otsikon alle vain kuuluu. Sivustolla ei saa kuitenkaan myydä tai mainostaa mitään.

Sivusto järjestää myös kilpailuja ja erilaisia haasteita. Yksi haaste on ollut esim. auttaa vanhempia ihmisiä lakkaamaan kyntensä, koska kyllähän kauneus kuuluu kaikille ikään katsomatta.

Tällä hetkellä on meneillään kilpailu kesäasusta, jossa voi voittaa Livbox jäsenyyden kolmeksi kuukaudeksi sekä kesäkosmetiikkaa.

Nämä suljetut sivustot ovat siinäkin mielessä kivoja, että voit jakaa uusia ostoksia samanhenkisten ihmisten kanssa. Itse ainakin kuulen kyllästymiseen saakka siitä kuinka "Sä taas oot ostanut uuden laukun", "Taas uusi huivi kaulassa", "Paljon sulla on oikein noita laukkuja". Enhän minäkään mene sanomaa kenellekään, että "Taas uusi auto teidän pihassa, olisihan sillä vanhalla ajellut vielä 100 000 km", jokainen pistää omat rahansa ihan sinne minne itse haluaa. Tästä johtuen en edes blogissa viitsi jakaa kuvia kaikista uusista ostoksistani. Minulla on myös paljon vaatteita 10-15 vuoden takaa, kierrätän vanhoja vaatteita ja ostan paljon myös vaatteita kirppareilta tai FB ryhmistä.

Olisihan se tietenkin fiksumpaa lyhentää asuntolainaa kuin matkustella tai ostaa uusia vaatteita, mutta tämä on minun elämä ja jos se tuo minulle hyvän mielen niin eikös se ole minun asiani. Tiedän olevani materialisti, mutta samalla olen myös äärettömän kova tekemään työtä. Kotoa on tullut äidinmaidon mukana tuo työhulluus ja ihastuminen kaikkeen kauniiseen. Omat vanhempani ovat lähtöisin äärettömän köyhistä oloista ja kovan työn kautta ovat saaneet asiat hoidettua hienosti.

Tästä sivustosta innostuneena otin rätin kouraan ja kävin oman kylpyhuoneeni kimppuun siivousmielessä. Tämä on oikeasti minun tilani ja kaikki kaapit ovat täynnä minun kosmettiikkaa. Tytär ja mies käyttävät talomme toista WC:tä :)

Minulla on aivan järkyttävä määrä meikkejä, voiteita ja tuoksuja. Johtuu osittain siitä, että olen työskennellyt laivan parfymeriassa. Kaikki tietävät, että olen ns. laukku- ja huivihullu ja kosmetiikkapuolella taasen huulikiillot, luomivärit ja tuoksut ovat heikkouteni.


Montako huulikiiltoa tai punaa sitä ihminen tarvitsee :)

 Loppuun vielä arvonta. Arvontaan osallistuminen loppuu sunnuntaina 12.7 klo 24.00.


Saat yhden arvan kommentoimalla mitä haluaisit blogistani lukea tai vain osallistumalla arvontaan nimelläsi. Anonyymit keksikää nimimerkki ja laittakaa sähköpostiosoite ilmoitukseen.

Mikäli olet olet blogini lukija Bloglovin:n kautta tai Bloggerin kautta tai liityt lukijakseni niin saat toisen arvan.maanantai 6. heinäkuuta 2015

Pizzaa, kuohuvaa ja höpöttelyä

Tapasin tänään Hennan http://pakkomielteet.blogspot.fi ja Hennan http://bachiajakahvia.blogspot.fi. Kävimme LV:lla katsomassa uutta laukkua Hennalle ja toiselle Hennalle taasen olkahihnaa vanhaan laukkuun. Ja yllätys yllätys, minä selvisin tällä kertaa ilman ostoksia. Uhkasinkin jo jättää lompakkoni ovimiehelle säilöön :)

Meitä palveli ihana Anita, hän myös esitteli kaikkia uutuuksia ja jaksoi kuunnella meidän höpöttelyjä tuskastumatta.

Kävimme myös pizzalla ja Hennojen lähdettyä kävin vielä katsastamassa alet, mutta taas selvisin kotiin tyhjin käsin, jee!
neule- Ril´s
mekko- Lindex
ballerinat- H&M
laukku- Louis Vuitton Beverly
huivi- LVsunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Loma-asuja

Perjantaina ns. ensimmäisenä lomapäivänäni lähdin Helsinkiin viehkeässä seurassa. Mukana olivat tyttäreni ja hänen ystävänsä. Tytöt menivät kyllä omia polkujaan ja ainoastaan ruoka- ja juomapuolella tapasimme :)

pusero ja housut- Zara
balleriinat- H&M
laukku- ChanelTässä ainoa ostokseni alennusmyynneistä :) Marc O Polon nahkaiset varvastossut