perjantai 31. tammikuuta 2020

Lainaa yllättäviin menoihin

yhteistyössä SortterLuulen, että jokaiselle meistä tulee ajanjaksoja jolloin oma talous ei olekaan ihan balanssissa tai tulee yllättäviä menoja johon tarvitsee hetkellisesti pienen rahalainan. Lainantarve on kuitenkin sen verran pieni, että pankinjohtajan juttusille ei viitsi lähteä jolloin Sortter lainavertailu on kelpo ratkaisu lainan kilpailuttamiselle ja sen hakemiselle. Sortterin kautta näet useamman pankin ja rahoituslaitoksen tarjouksen jolloin säästät aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta ja tarjouspyyntöä jokaiselle laitokselle erikseen.

Yrittäjänä saamani korvaukset tekemästäni työstä saattavat vaihdella kuukaudesta riippuen suuriakin summia ja esim. se uuden pesukoneen hankinta tiukan kuukauden aikana saattaisi helpottua tai mahdollistua lyhyen lainan avulla. Kaikki koiran omistajat tietävät myös, että kun se rakas lemmikki kiikutetaan eläinlääkärille niin maksut ovat useita satasia tai tuhansia. Oman koirani takajalan kierukka leikattiin ja hintalappu oli 2500 € !!
Itse yllätyin sivuilla vierailtuani, että korot eivät ole mitään kiskurikorkoja niin kuin joskus olen nähnyt niiden olevan.

Esim. 2000 € laina jossa laina-aika on yksi vuosi niin lyhennys on 176 €/ kk.

Monesti kannattaa myös kilpailuttaa lainat mikäli erilaisia pikkulainoja löytyy useammalta pankilta tai rahoituslaitokselta. Kuluttajalla saattaa olla autolaina, remonttilaina ja sieltä unelmahäistäkin vielä lainaa jäljellä niin kannattaa kilpailuttaa josko kaikki lainat yhdistettäisikin yhdeksi lainaksi.

Tällä hetkellä sivuilla on myös kampanja eli Sortter maksaa kuukauden korot puolestasi kun kilpailutat lainat Sortterin avulla ja valitset haluamasi lainatarjouksen.


"Kun haet lainaa tai haluat pienentää nykyisten lainojen kustannuksia, onnistuu lainojen kilpailuttaminen Sortterin avulla ilmaiseksi. Haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset pankeilta ja rahoituslaitoksilta helposti yhdellä hakemuksella. 
Suosittelemme palvelussamme aina edullisinta lainatarjousta, mutta jätämme valinnan sinulle. Sinä päätät, minkä saamistasi tarjouksista valitset. 
Maksamme kuukauden korot puolestasi, kun kilpailutat lainat Sortterin avulla ja valitset löytämämme lainatarjouksen."