sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Louis Vuitton Keepall 50 ja Café Engel

Lauantaina kerkesimme käymään mieheni kanssa Helsingin Louis Vuittonilla, liikkeen aukioloaikaa jäikin huimat puoli tuntia. Liikkeessä oli silti aika paljon asiakkaita ja saimme rauhassa katsella tuotteita ennen palvelua. Myyjäksi saimme ystävällisen Jirin. Kysyinkin heti, että saisinko vaihtaa tuon Portobello GM laukun suoraan toiseen tuotteeseen.  Ja vastaus oli, että kyllä se käy :) Hetkisen mietin Artsyn ja Keepallin välillä, mutta mies tokaisi "Onhan sulla noita pikkulaukkuja, ostetaan käsilaukku sitten vaikka myöhemmin eli valinta päätös oli sitten aika helppo. Mies itse iski silmänsä mustaan salkkuun, mutta hinta hieman kirpaisi, tiedänpä mihin seuraavat 10 vuoden syntymä- ja joululahja rahat säästän.

Nyt piti päättää ainoastaan uuden laukun kuosi eli Damier/Monogram. Mallailin kokoa itselleni ja myyjä vastasi heti, että Damier laukun koko 55 oli liian suuri minulle joten valinta oli sen jälkeen helppo Keepall 50 Monogram kuosilla.


Keepall 50, nyt vain odotellaan nahkaosien patinoitumista.
Ostaessani Portobellon vuosi sitten niin laukun hinta oli 1120 € ja uuden laukun hinta oli nyt 1240 € eli käytin laukkua vuoden ja "tienasin" vuodessa 120 € ei huono diili :) Mietin loppusummalle kapeaa silkkihuivia/ pientä avainpussukkaa ja pussukka vei voiton. Osoite tagin jätin painatettavaksi ja kirjaimet tulevat kullanvärisellä painatuksella.

Kävimme vielä nauttimassa kahvit ja suussasulavat kakkupalat Café Engelissä eli lauantai oli aika täydellinen. Huominen tyttären voimistelukilpailu ja vapaapäivä kruunaa kaiken!


Asu lauantaina:
huivi- LV
pusero- Lindex
housut- Mac
vyö- LV