torstai 11. lokakuuta 2018

Ikäkriisi ja itsetunto

En tiedä onko minulla koskaan ollut varsinaista ikäkriisiä. Ei ainakaan tasakymmenien täyttyessä. Tasan viisikymmentä kuulosti minusta ihan ok iältä, mutta kesällä täytettyäni 51 vuotta niin se tuntui muka jo niin vanhalta ;)

Kyllähän sitä aina aamuisin katsoo, että kuka nämä rypyt on käynyt yön aikana silmäkulmiin lisäämässä kun olo muuten kuin kolmekymppisellä. Painon noustessa vuoden aikana kymmenisen kiloa on kyllä itselleni aiheuttanut enemmän ongelmia itsetunnon kanssa kuin ne rypyt. Mutta toisaalta, kun kehuja on kuitenkin tullut miesväeltä niin kai se on uskottava, että kyllä se ulkonäkö on enemmän kiinni myös omasta asenteesta ja kuinka ne kilot ja rypyt kantaa.

Ja hei, hymy pelastaa kaiken! 

 Pääsin Kublo blogien kautta valokuvauspäivään, jossa minut meikattiin ja hiukset kiharrettiin Lauran  Salon LK toimesta ja otettiin kuvat ammattilaisen johdolla. En ole koskaan ollut ammattikuvaajan kuvaamana eli kokemus oli aivan uusi ja etukäteen hieman jännittäväkin. Huomasin nopeasti, että Tarjan käsissä ei tarvinnut jännitää vaan hänen ohjeet olivat ihanan rentoja ja hän löysi kivoja kuvakulmia.

Tarjalta voi varata vaikka kivan valokuvaussession naisporukalle. Eikö olisi ihana saada esim. työkuvaksi kerrankin se edustava kuva eikä se passikuvaa muistuttava rikolliskuva :) 

Polttariseurueelle olisi myös oiva idea järjestää kuvaussessio ja samalla napostella pientä syötävää kuohuvan kera. Kaikille jäisi päivästä ihanat muistot. Ota yhteyttä Tarja Sirkiä ja varaa kerrankin aikaa vain itsellesi ja lopputuloksena saat ihanan rennot ja laadukkaat kuvat.

Tarjan studio löytyy Tuusulan Kellokoskelta osoitteesta Vanha Valtatie 190