perjantai 10. huhtikuuta 2015

Huhtikuun alku

Hengissä ollaan (nipin napin). Valmennushommissa kevään viimeiset kilpailut, kevät näytös, vanhempainvartit, toukokuun aikataulut ym. kasaantuvat aina näille muutamille huhtikuun viikoille ja täällä ainakin odotetaan talvi lomaa tuhat lasissa. Kyllä, minulla on talvi loma huhtikuun viimeisellä viikolla ja siitä jatketaan vielä toukokuun ensimmäinen viikko kotona töitä tehden ja uusia ohjelma musiikkeja kuunnellen ja uuden kauden toimintaa suunnitellen.

Miksihän noita vanhempien ja luistelijoiden tapaamisia kutsutaan varteiksi, kun niissä kuitenkin menee aina aikaa puolesta tunnista tuntiin :)

Postaus tauon aikana olen käynyt Kuopiossa kauden viimeisissä kilpailuissa (joka sarjasta johon osallistuimme tuli vähintään yksi mitalisija, ei huono päätös kilpailukaudelle). Yövyin Kuopion Scandicissa ja hotelli olikin remontoitu viime käyntini jälkeen ja huoneet olivatkin oikein viihtyisät.

Ihana pääsiäistervehdys yhdeltä luistelijaltani.


Lauantai iltana nautin vaahtokylvystä. Entisessä kodissamme oli poreamme ja kävin siellä asumisemme aikana kerran :)


Nautimme myös muiden valmentajien kanssa kevätmaljat viimeisen kilpailun kunniaksi.

 Olen kyllä maailman huonoin pakkaaja, vaatteita olisi ollut taas viikon matkaa varten. Ja eihän kolmen päivän kisamatkaa yhdellä laukulla pärjää ?


Koko kisaviikonlopun ainoa asukuva.

neule- Lindex
laukku- Chanel

Huomenna lähden Valkeakoskelle kouluttamaan uusia ja innokkaita luistelukouluohjaajia. Onneksi seuraava viikonloppu on vapaa :)

Loppuun vielä muutama keväisempi asukuva (kännykällä otettu eli aika sumeita ovat)
Löysin Hulluilta päiviltä uudet Högl korkkarit, jotka olivat aivan samaa sävyä uuden Chanel laukkuni kanssa.